Pelkkää liebeä vaan

Tämän blogipostauksen piti ilmestyä jo melkein viikko sitten, mutta se ei ollutkaan tallentunut luonnoksiin – ja myöhemmin oli taas vaikeaa löytää tarpeeksi aikaa. 

liebster.png

Anyway, sain elämäni ensimmäisen blogihaasteen! Kiitos siitä kuuluu Aidalle mainion Räyhälä-blogin takaa. Historiallinen hetki! 

Säännöt tulevat tässä:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimetyille.

 

 

 1. Rohkein tekosi?

Olen puhunut suoraan, vaikka on pelottanut. Olen myös aika ylpeä siitä, että olen uskaltanut tarttua projekteihin ja töihin ilman aiempaa kokemusta. Ensi kuussa koittava väliaikainen muutto ulkomaille myös on mielestäni ihan rohkea veto, vaikka vaihtoon lähteminen tuntuu nykyään olevan aika pieni juttu. Itselleni se on kuitenkin iso juttu.

Olen aina ollut vähän arka, mutta tulen aina rohkeammaksi iän myötä, joten varmasti tässäkin asiassa tapahtuu kehitystä! 😀 Haluan olla jatkossa entistä rohkeammin rehellinen itselleni.

2. Voimaeläimesi tai -ihmisesi?

Eläimenä ehdottomasti saukot, ihan mahtavia. Reilusti vähän ärtsyjä välillä.

Voimaihmiseni ovat inspiroivia naisia ympärilläni: ensimmäisenä ehdottomasti äiti. Myös mummi on ollut oman aikansa edelläkävijä. Tätini on inspiroiva oman tiensä kulkija! 

3. Huolettaako maailmamme tietoteknistyminen sinua?

No joo! Tykkään kaikista niistä uusista vaikuttamiskanavista ja sosiaalisuuden uusista ulottuvuuksista, jotka teknologia mahdollistaa, mutta toisaalta kaiken teknistyminen huolettaa. Johtaako teknologia työn katoamiseen? Se olisi aika kuumottavaa. En tykkää automaattikassoista tai ajatuksesta ilman kuskia ajavista autoista (olivat ne sitten kuinka luotettavia tahansa)

Ja kaikki ne hetket, kun teknologia pettää ja mikään ei toimi!! Entä jos joskus ei olekaan sähköä? Eihän täällä pystytä tekemään mitään.

4. Suurkaupunki vai pikkukaupunki?

Tykkään suurkaupungeista! Ne tarjoavat enemmän mahdollisuuksia toteuttaa itseään. Myös mahdollisuus mennä anonyymisti kauppaan tai kävellä kadulla ilman, että törmää kehenkään, on tärkeä. Toisaalta suurkaupunkielämä vaatii vastapainokseen vähän mökkielämää ja metsää välillä, hulluksihan siinä muuten tulee. Helsinki on sopivasti vähän kaikkea, pieni ja suuri samaan aikaan. Tosin usein tuntuu, että vähän liiankin pieni.

5. Mistä saat toruja muilta ihmisiltä?

Aina ja ikuisesti: huolehdin liikaa asioista.

6. Mistä sukusi on lähtöisin?

Suomalaisia talonpoikia tässä taidetaan olla 😀 Länsi-Suomesta lähinnä. Osa suvusta asunut täällä Stadissa jo pidempään!

7. Lempikappaleesi tällä hetkellä?

Hitsit, nämä on aina vaikeita! Tom Waitsia tullut kuunneltua paljon. The Beatlesin A Day in the Life!

8. Turhin ostoksesi tai hankintasi?

Tykkään liikaa kreiseistä kengistä, mutta eihän ne kai koskaan ole turhia, eihän? Mieluusti sellaiset, joita Suomessa voin sään puolesta käyttää 10 päivää vuodessa. Kriteerit täyttäviä popoja taitaa olla useammat… Eh.

9. Jos saisit olla päivän ajan joku muu, kuka olisit?

Alun perin piti sanoa David Bowie 70-luvulla, mutta hänellä meni ehkä liiankin lujaa silloin…

Joku tyyppi, jolla oli hauskaa vuoden 1970 Isle of Wight -festareilla. Näin aiheesta loistavan dokkarin tuossa keväällä, ja tuo aikakausi on sittemmin ollut lähes pakkomielle!

10. Parhaat juhlat, joissa olet koskaan ollut mukana?

Haluaisin kovasti kesähäihin, voisiko joku mennä naimisiin ja kutsua minut? 

Yleensä parhaat juhlat ovat olleet sellaisia spontaaneja illanviettoja, johon yleensä liittyy kesä, puistot, ja yhden oluen eskaloituminen useammaksi. Useimmiten sellaiset kauan odotetut juhlat tuppaa olemaan vähän pettymyksiä (etenkin jos järkkää ne itse) koska odotuksia on liikaa, joten siksi on vähän vaikeaa sanoa vain yksiä juhlia. Kunhan on uusia tai vanhoja ystäviä, paljon naurua ja huoleton olo, niin päästään jo aika pitkälle!

11. Tärkein elämänohjeesi? 

Ohje, jota yritän aina enemmän tai vähemmän (yleensä vähemmän, ks. kohta 5…) onnistuneesti noudattaa: Älä huolehdi asioista, jotka eivät ole vielä tapahtuneet.

 

Joudun lopuksi rikkomaan haasteen sääntöjä: en kovin hyvin tunne blogiskeneä, etenkään niitä alle 200 lukijan blogeja, jotka eivät olisi tulleet vielä haastetuksi mukaan. Siksi haastankin sinut, hyvä lukija, linkkaamaan oman blogisi rohkeasti kommenttikenttään ja vastaamaan kysymyksiin, oli se sitten blogissasi tai kommenttikentässä!:) Kiinnostavia blogeja ei koskaan voi olla liikaa seurattavana.

1. Mikä on lohturuokaasi?

2. Minkä biisin haluaisit kuulla, ennen kuin jättiläismeteoriitti iskee maapalloon?

3. Mikä on guilty pleasure -musiikkiasi?

4. Missä asuisit mieluiten, jos et voisi asua nykyisessä kotikaupungissasi? Miksi?

5. Mikä on tärkein arvosi?

6. Missä on lempipaikkasi maailmassa?

7. Mikä olisi siistein duuni, jonka keksit?

8. Mistä saavutuksestasi olet erityisen ylpeä?

9. Mihin kappaleeseen heräisit mieluiten?

10. Onko sinulla pinttyneitä tapoja?

11. Mistä haluaisit, että sinut muistetaan?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *