All white authentic

Okei. Päätin tätä blogia pystyttäessä, että a) en julkaise täällä yhtäkään peilikuvaa. b) olen aktiivinen – viikon postaustaukoja ei tule.

No, ekat peilikuvathan on nähty jo aika päivää sitten. Kohta b puolestaan on mennyt pahasti reisille tämän viikon aikana. Ei kuitenkaan jäädä tuleen makamaan, koska meikä on täällä taas, ja jatkossakin. En kuitenkaan tee enää mitään päätöksiä tai lupauksia, koska persiilleen näyttää kerta toisensa jälkeen menevän. 

ASIAAN: Mulla oli lahjakortti Stadiumille. Ajattelin ensin, että päivitän kerrankin mun treenivaatevarastoani. Oon parin viikon aikana pyörähtänyt useammankin kerran Stadiumilla ja todennut, että siellä ei ole tällä hetkellä mitään, mitä haluaisin. Ei yhtään mitään. Ja totta kai ”kaikki tänne heti nyt”- ihmisenä mun on pakko saada käyttää se lahjakortti heti, vaikka se on vuoden voimassa. *öööööööö, shop-a-holic?*

No, pyörähdin tänään Stadiumilla ja huomasin, että siellä ne nökötti – kokovalkeet Vansin Authenticit, joita oon himoinnut jo pitkään. Tarkemmin ajateltuna oon himoinnu kylläkin koko valkeita Old Skooleja, mutta niitä en oo pitkään aikaan nähny enää missään, ainakaan oikeessa koossa. Kokeilin tänään kenkiä, ja totesin välittömästi, että nää on mun. 

p7121184.jpg

Söpöliinit valmiina likaantumaan.

xxx

Kommentit (6)
 1. Nata - White Trash Disease
  12.7.2015, 19:48

  siinä likaantumisessa ei kauan kestä ;D nuo voi heittää pesukoneeseen pyykkipussissa, jos haluat joskus valkoisiksi taas. 30 astetta, villapesu ja nestemäistä pesuainetta ja hyvä tulee. valkoisia old skooleja ei ole moneen vuoteen yksikään sisäänostaja suomessa tosiaan ostanut, olet ihan oikeassa.

  1. Sanos muuta, varsinkin tässä ah ihanassa Suomen kesäsäässä 😀 hei empä oo ennen uskaltanu pestä koneessa mitään kenkiä – tämä neuvo tuli tarpeeseen, kiitti! 

   1. Nata - White Trash Disease
    13.7.2015, 13:30

    Just ku puhuttii ni forumin vans storelle tuli tällä viikolla valkoisia old skooleja koossa 3.5-14 🙂

    1. Haha, mää bongasin sen välittömästi instagramista 😀 haukkana paikalle! 

     1. Nata - White Trash Disease
      13.7.2015, 17:04

      Heti aattelin sua ku näin sen kuvan 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *