Businesswoman-look? HELL NO!

p7231292.jpg

nimeton-1_kopio.jpg

Hattu Brixton / Trenssi BikBok / Shortsit Levi’s / Kengät Vans

Nyt ollaankin kulkaas jännän äärellä. Nimittäin a) mun päällä on trenssi b) tykkään siitä c) uusi hattu.

Kohta a) Oon pitäny aina trenssejä jotenkin liian ’siisteinä’ takkeina. Enkä nyt tarkota sillä tavalla siistiä, että tykkäisin itse pukeutua likasiin tai nuhrusiin vaatteisiin, vaan ennemmin semmosta ’bisneswoman’ -siistiä, u know? Tämän ’bisneswomansiisti’ -viban takia en oo koskaan mieltäny trenssiä kovinkaan mun tyyliin istuvaksi. KUNNES *ylläri* viimeaikoina oon alkanu huomaamaan että ne on oikeesti aika pirun siistejä takkeja, ommaan tyyliin oikeella tavalla yhistettynä. BikBokista bongasin sitten tämän mustan hyvin ohkasen mallin, ja rohkenin siinä sitten myös testaamaan. No, nyt se sama takki nököttää mun vaatekaapissa. Nämä ah-niin-ihanat peilikuvat ei nyt kyllä tuo takkia oikeen millään tavalla esille, mutta eiköhän tämä takki tule esiintymään vielä kuvissa monet kerrat. 

Kohta b) No siis lyhyesti ja ytimekkäästi; ihan perkeleen siisti takki. IHANA! Ja kun voi yhistää vielä niin monneen. Vaikka lippikseen. 

Kohta c) No tuosta hatustahan mää oon oikeestaan vielä enemmän innoissaan kun tuosta trenssistä. *luonnollisesti, koska hattumuija* Suurin piirtein kuukausi takaperin esittelin historian ensimmäisessä Päivän Hattu-postauksessa tän hetken suosikkihatun – mustan Brixtonin Fiddlerin. Tällä viikolla tämä kapistus sai kaverikseen samanmoisen lätsän denimin sinisenä. *ei aina sitä mustaa*

Pure love, sanon mää.

xxx

Kommentit (4)
  1. Kukkeliskuu kaunokki!
    Jokatoinen päivä pittää käyä vaklaamassa josko oisit päivittäny uutukaista blogiasi. Jossää vaan jaksat nii ois huikeeta. Nii ja. Vaikuttais olevan ihan ookoo luettavaa tekstiä muutenki. Ja kuvatki ihan kivoja. Nii ei mulla muuta. :-))))

  2. Oon ostamassa samaa trenssiä netistä ja pohdin kokoa tässä, niin minkä koon valitsit ja minkä pitunen olet muuten? 🙂

    1. Mulla on S! Oon kutakuinkin 168 cm 🙂 

      1. Hei jes sit tilaan sen, ku oon aikalailla samankokonen! Kiitti paljon tästä ja kivaa viikonloppua! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *