Little mirror pics never killed nobody

Olin päättäny ja vannonu kovaan ääneen, että täällä blogissa ei muuten tule olemaan yhtäkään peilikuvaa, vaan pelkkiä laatuotoksia. Kauan siinä menikin. Ja kun yksi ei riitä, niin täältä pesee nyt kolme! Aina ei ole mahdollista ottaa hienoja kuvia heinäpellolla tai tiiliseinää vasten, eikä mulla ole mitään henkilökohtasta kuvaajaa, joten aion lipsua tästä peilikuvapäätöksestä ainakin nyt, ja varmaan joskus muulloinkin. *kröhöm* 

photo_26.6.2015_10.06.10.jpg

photo_26.6.2015_10.04.38.jpg

photo_26.6.2015_10.05.27.jpg

Hattu Brixton / Toppi H&M / Kauluspaita Carlings / Farkut BikBok / Terveyssidesandaalit Stadium / Koira (ei saa mistään vastaavaa)

Napapaidoista on tullu ihan yhtäkkiä mun lemppareita. Onneks on korkeevyötäröisiä farkkuja niin voi käyttää lyhkäsiä napapaitoja. Matalavyötäröisillä farkuilla – HELL NO, ainakin mun kohdalla. 

Ja henkilökohtanen kenkien kiillottaja on aina paikalla kun laitan kenkää jalkaan. Oon mää aika prinsessa. 

xxx

Kommentit (4)
  1. Se on ne elämän raskaat realiteetit kun tulee jokaisella vastaan jossain vaiheessa. …Eli että hovikuvaajaa ei voi kaivaa kaapista aina kun sitä haluaisi. Törkeetä.

    ps. Hyvät on kuule peilikuvatkin! 😉

    1. Näin on! Onneksi on keksitty peilikuvat 😀 kiitos!

  2. Repesin ku tommonen tutunnäkönen pylly oli tuossa alimmassa kuvassa, ja vieläpä kenkäkommenttiin yhdistettynä: Meijän ranskis on kans ihan uskomattoman yli-innokas kenkäassari! Onkse si ku rotu on peräisi Ranskasta, niin jalkinemuoti napostelee, vai mitä?

    1. Sanoppa muuta! 😀 ja lempparipaikka on nukkua nenä kengän sisällä! Kas kun ei pökerry nukkuessaan, saattaa olla meinaan hyvät aromit 😀 haha! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *