SOA

Tällä viikolla toimitus kertoi blogissaan Gilmoren tyttöjen paluusta ruutuun, ja kysyi mistä sarjasta itse toivoisi jatkokausia. Tästä inspiroituneena päätin avautua sarjasta, joka on ollut tähän astisen elämäni vaikuttavin tv-sarja. Paras

jax3.jpg

Sons of Anarchy. Tarina Kalifornialaisesta moottoripyöräkerhosta. Veljesrakkaudesta. Uskollisuudesta. Luottamuksesta. Siitä, mitä käy kun luottamus katoaa. Vihollisista. Vallasta. Kuolemasta. Rakkaudesta. Äityidestä. Äidinrakkaudesta. 

Kaikessa yksnkertaisuudessaan Sons of Anarchy suomentaa sanan outlaw.

jax.jpg

Osasyy Sons of Anarchyn valtavaan hypetykseen, ainakin meikäläisen kohdalla, on varmasti myös se, että tapahtumat sijoittuvat nimenomaan Kaliforniaan. ’I <3 Cali’  Jos Sons of Anarchy kertoisi nykiläisestä moottoripyöräkerhosta, en olisi luultavasti edes aloittanut katsomaan kyseistä sarjaa. Tottakai mukavat lisäbonarit sarjaan tuo myös kaikki ne kuumalaismiehet, jotka puolustava lähimmäisiään ja ovat valmiita kostamaan heti jos joku kohtelee heidän rakkaitaan huonosti. Tästä esimerkkinä Charlie Hunnamin näyttelemä päähenkilö Jax Teller, jonka ulkonäöllisissäkään seikoissa ei ole mitään moitittavaa. Paitsi so last season olevat ylisuuret lökärit.

Jatko-osia Sons of Anarchysta en kuitenkaan toivoisi, vaikka kuinka niitä haluaisinkin katsoa. Joskus tarina on vain hyvä päättää johonkin. Kaikki päättyy aikanaan. 

gemma-clay-gemma-teller-morrow-21950904-2128-1416.jpg

Kaikki te, ketkä tiedätte mistä puhun, tiedätte mitä alhaalla oleva videoklippi pitää sisällään. Tiedätte myös sen, että tulette itkemään klipin aikana silmät irti päästä. Niin minäkin tein. Jälleen kerran. 

Te, ketkä ette ole koskaan kattoneet Sons of Anarchya – kattokaa! Hävetkää! Mutta en kuitenkaan suosittele katsomaan alla olevaa klippiä, ellette välttämättä halua nähdä viimesen jakson viimesiä kohtauksia. 

SPOILER DANGER

xxx

Kommentit (6)
  1. Heh, onneks oon kuumeessa kotona niin oli hyvä mahollisuus alottaa tää huikee sarja taas alusta! Muistan joskus ku katoin tätä ekaa kertaa ni siis oon jääny ”saikulle” pariks päiväks ku en voinu lopettaa tän kattomista ja pakko olla kotona 😀 
    Btw onko tein uus keittiö jo valmis? Kuvia tänne hop hop 🙂

  2. Paljonhan on ollut puhetta prequel-sarjasta, joka sijoittuisi kerhon perustamisen aikoihin, ja se voisi olla kyllä mielenkiintoinen! Sons on todella hyvä sarja mutta todella rankka, joten itse olen katsonut sitä runsaiden taukojen kera. 🙂

    1. Miten en ollu ees kuullu tuosta Prequelista?!?!?!?! Kiitos vinkistä 😀 täytyy alkaa heti selvittää! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *