Super helppo ja hyvä täytetty kananrinta
Me syödään kanaa todella usein, melkeinpä päivittäin. Itse en syö punaista lihaa ollenkaan ja Ryan ei pidä kalasta niin kana on ollut se vaihtoehto mitä kaikista useimmiten teemme.
Muistan kuinka ihan ensimmäisen kerran kun Ryan pyysi luokseen syömään oli hän tehnyt minulle täytettyä kananrintaa, täytettyjä paprikoita ja bataattimuusia. Oli siis niinkin onnistunut ensimmäinen ruoka, että on jäänyt mieleen ja muistan yhä näin vuosienkin jälkeen. Välillä on kiva kokeilla jotakin uutta ja ajattelinkin jakaa todella helpon ja yksinkertaisen vaihtoehdon ihan perus kananrinnalle.
AINEKSET
Kananrintafilee (yksi per syöjä)
Juustoa
Tomaatti tai aurinkokuivattua tomaattia
Mausteita oman maun mukaan
Hammastikkuja kananrinnan kiinni pitämiseen
Pekonia extrana jos haluaa
TEE NÄIN
Leikkaa kananrintafilee keskeltä auki, älä kuitenkaan kokonaan läpi.
Täytä kananrinta juustolla sekä tomaatilla. Sulje kananrinta kiinni käyttäen hammastikkuja apuna.
Mausta kananrinta oman maun mukaan mausteita käyttäen.
Halutessa voit myös pyörittää pekonia kananrinnan ympärille.
Paista 180-asteisessa uunissa 30 minuutin ajan tai kunnes valmis.