Blondi! Tässä on paras hopeashampoo sekä hoitoaine

Viime päivät ovat taas menneet vähän sumussa ja meillä on alkanut vaihe jossa meidän poika ei nuku tuntia pidempään. Oma väsymys on sitä luokkaa, että hävitin autonavaimen muutamaksi päiväksi ja lopulta avain löytyi vauvan turvakaukalosta kun olin koko kämpän kääntänyt jo ympäri. Lisäksi tuntuu, että lähimuisti on tiessään ja unohdan jopa kesken lauseen mitä olin kertomassa tai kysymässä.

Jotakin hyvää kuitenkin ja viime kirjoituksestani innostuneena ajattelin sitä seuraavana päivänä että hitot, pakko saada hieman omaa aikaa ja Ryanin palattua töistä kotiin laitoin kuulokkeet korville, musiikin täysille ja lähdin juoksemaan. (Lue: hölkkäämään sitä vauhtia, että mummot olisi kävelleet ohi) Menin meiltä rannalle ja pidempää kautta kotiin ja kotiin päästyä huomasin, että kilometrejä oli tullut kolme ja puoli. Mielestäni ihan hyvä saavutus näin alkuun. Kyllä muuten teki hyvää kun sai vähän purkaa turhautumista ja olla omissa ajatuksissa.

Sitten siihen itse postauksen aiheeseen nimittäin hopeashampoo sekä hoitoaine. En ole itse koskaan pitänyt kellertävästä blondista ja aina olen koittanut taittaa omaa väriä sinne kylmemmän suuntaan. Oma värini on lapsena ollut todella vaalea, siis melkeinpä valkoinen mutta vuosien saatossa se on tummentunut vaikka vaalea vielä onkin. Aurinko myös vaalentaa omaa hiustani todella herkästi ja kesäisin vain tarpeeksi auringossa olleena on omakin väri todella vaalea. Tällä hetkellä kasvatan omaa väriäni takaisin, mutta pituuksissa ja latvoissa on vielä kampaamossa vaalennettua hiusta.

Olen ollut hopeashampoo ystävä jo vuosia ja monen monta vuotta tulikin shampoo ostettua kampaamoista. Kunnes noin puolitoista vuotta sitten kampaamo käynnin jälkeen kampaaja sanoi, että älä meiltä osta vaan mene lähimpään markettiin ja osta FUDGE:n hopeashampoo sekä hoitoaine. Naureskelin, että eikö heidän pitäisi omia tuotteitaan myydä johon hän totesi että kun he ovat viimeisistä shampoistaan päässeet eroon alkavat he vain suositella kyseistä merkkiä ja se on se mitä hekin käyttävät. Otin sitten kokeiluun kyseisen merkin hopeashampoon sekä hoitoaineen ja olin myyty samantien. Tuotetta ei tosiaankaan tarvita paljoa ja jos vain tykkäät viileistä sävyistä on tämä sinua varten. Täytyy kuitenkin varoittaa, että pari kertaa olen jättänyt hopeashampoon hiuksiin liian pitkäksi aikaa ja päänahkakin sai kivan sinisen värin – älä siis jätä kauemmaksi aikaa kuin pitää ohjeistetaan. (vaikutusaika korkeintaan 5 minuuttia) Hopeashampoo taittaa kellertävää väriä ja kirkastaa vaaleaa hiusta. Mielestäni aivan ehdoton tuote vaaleille sekä vaalennetuille hiuksille.

Huomasin, että omien shampoo pullojen takana lukee ohjeet suomeksi, joten uskallan suositella sillä luulisin kyseistä tuotetta myös Suomesta helposti löytyvän.

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM 

kauneus trendit suosittelen hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *