Elämäni miehet

´I’d use my wife as a human shield to protect our daughter´
Ryan Reynoldsin sanoin kun hän myönsi ettei hänen vaimonsa ole enää se maailman tärkein ihminen hänen elämässään tyttären syntymän myötä.

Maailma ympärillä tosiaan muuttuu lapsen tulon myötä ja miten siitä omasta lapsesta tuleekaan se maailman tärkein. Koskaan ei kuitenkaan saisi unohtaa sitä omaa puolisoa ja häntä tulisi myös arvostaa. Rakashan hänkin on, mutta muistaako sitä aina toista muistuttaa että häntä rakastaa?
Itse koitan parhaani olla sekä äiti että puoliso. Molemmat täysin erilaisia rooleja, mutta tärkeitä sellaisia. Ilman kumpaakaan heistä olisi elämäni aika tyhjää. Tunnen olevani maailman onnellisin kun heidät olen elämääni saanut.

Rakastan katsoa heidän puuhastelujaan yhdessä ja vaikka poika vielä pieni onkin olen ollut todella hyvin mielin miten hyvin Ryan on omaksunut isän roolin. Munasarjathan siinä räjähtää ja kohta on toiveissa toinen. (Vitsinä ihan, äiti – ei tarvitse innostua ..haha) Tuntuu, että tällä hetkellä ei ole parempaa kuin ne yhteiset hetket perheen kanssa ja se ihana vauvan hymy joka sieltä tulee kun daddy tulee töistä kotiin. Tuntuu että jään tällä hetkellä ihan kakkoseksi, mutta ei se kyllä haittaakaan, olen ihan tyytyväinen että ne kaksi tärkeintä rakastavat myös toisiaan.

Seuraatha myös? FACEBOOK // INSTAGRAM 

suhteet parisuhde rakkaus oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *