Ensimmäinen leikkipuisto päivä

Meillä oli tänään ystäväpariskunnan pojan kolme vuotis syntymäpäiväjuhlat Bondi Beachin puisto alueella. Oli muuten vaikea keksiä lahjaa kolme vuotiaalle kun tähän mennessä on ostanut vain vauvojen leluja. Lahja taisi mennä kuitenkin ihan nappiin, sillä illalla saimme viestiä perään että poika on leikkinyt meidän antamalla lelulla koko iltapäivän. Ihana, että onnistui.

Synttäreiden aikaan pääsimme perheenä testaamaan mitä mieltä Luka on leikkipuistosta, vaikka vähän pieni vielä onkin. Hyvin meni, vaikka Ryan Lukaa keinuttikin minulle hirvittävää vauhtia, mutta kai se sitä tulee olemaan että daddy ja Luka tulee olemaan hurjapäitä keskenään ja itse katson hurjana vierestä. Miesten touhuja.

Tänään on ollut muutenkin rento päivä ja synttäreiden jälkeen käytiin ulkona syömässä yhdessä, minkä jälkeen ollaan vietetty rauhallista koti iltaa. Ollaan mietiskelty ja pohdiskeltu tulevaisuutta ja tuntuu, että meillä on paljon haaveita ja unelmia joita olisi ihana päästä toteuttamaan, mutta niitähän kuuluu aina olla. Eihän elämässä koskaan pääsisi eteenpäin jos ei uskaltaisi unelmoida. Ja hei, unelmathan on tehty toteutettaviksi!

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *