Helmikuussa

327B90CD-2FEA-44C2-BB8A-8F4957E50794.jpeg

33C24BC6-C19C-4582-8296-EA44D1437E3A.jpeg

475C7071-C9CC-41D5-9C67-17B23FACF9A3.jpeg

Hyvää helmikuun alkua kaikille! Tänään olen miettinyt mitä kaikkea helmikuu tulee pitämään sisällään ja millainen kuukausi on edessä päin, sillä..

  • Saan uuden hymyn. Minulla oli lapsena hammasraudat ylähampaissa, muttei koskaan alahampaissa koska alahampaiden vino rivi oli vain esteettinen ongelma, ei purennan kannalta viallinen. Vinot alahampaat vaivasivat minua siintä asti kun muistan ja halusin aina korjauttaa hammasrivistöni. Loppuvuodesta 2017 aloitin vihdoin hampaiden oikomishoidon ja minulle laitettiin alahampaisiin ne perinteiset metallisen väriset hammasraudat joita pidin noin puolen vuoden ajan. Tämän jälkeen siirryin invisalign hampaidenoikaisu rautoihin, eli niihin ns.huomaamattomiin/läpinäkyviin rautoihin. Koska ylähampaani olivat myös liikkuneet vuosien aikana hieman suoristin ne samalla. Nyt minulla on vihdoin viimeiset pari viikkoa jäljellä ja oikomishoito olisi vihdoinkin takana päin. Tätä olen odottanut kauan ja vihdoin koko tämä prosessi on loppusuoralla, olen niin tyytyväinen, että tähän hommaan lähdin! Voin tehdä tästä omankin postauksen jos aikuisiällä tehty hampaidenoikaisuhoito kiinnostaa?  
  • Me muutetaan. Tasan viikko ennen laskettua aikaa! Meidän nykyinen vuokrasopimus päättyy tällöin ja meidän ei annettu muuttaa pois yhtään aiemmin ilman että olisimme menettäneet vuokratakuu summan, siksi siis vain viikkoa ennen laskettua aikaa. Tänään käytiin allekirjoittamassa uusi vuokrasopimus meidän uuteen kotiin ja olen niin innoissani uudesta asunnosta! Asunto on hieman pienempi kuin missä asumme tällä hetkellä, mutta asunnon sijainti on aivan täydellinen. Meidän uuden kodin ympärillä on paljon erilaisia puistoja, ulko uima-allasta sekä mikä parasta, rannalle vain lyhyt kävely matka. En malta odottaa. Tämä tulee olemaan koti, jossa meidän ensimmäinen lapsi tulee elämään elämänsä ensimmäiset hetkensä. Hänen ensimmäinen koti. 
  • Minusta tulee äiti. Olen valmis tai en niin meidän vauva syntyy tässä kuussa! Pelottaa ja jännittää, mutta hyvällä tavalla. Eikai kukaan ole kuitenkaan valmis vanhemmaksi vaan siihen kasvetaan? 

Vähän jännittää miten tästä kuukaudesta selvitään ja keretäänkö muuttamaan vai tuleeko vauva etuajassa, mutta kuukauden päästä elämä tulee näyttämään aika erilaiselta. 

Millainen kuukausi teillä on tulossa?

12844CD7-08B0-4B5C-9CEF-31E20282DE25.jpeg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *