Huonosti alkanut viikko ei voi kuin loppua paremmin

Aina sanotaan, että maanantai on pahin päivä uudelle viikolle ja kun maanantaista selviää menee loppu viikko paremmin. Meillä olikin todella huono maanantai ja näin torstaina kulunutta viikkoa miettiessä on sellainen tunne, että se kaikki mikä olisi voinut mennä vikaan heti maanantaina meni vikaan. Nyt onneksi loppuviikkoa kohden tuntuu, että meidän tuuri on kääntynyt hieman parempaan suuntaan. Ei kai huonoa tuuria voi olla koko viikkoa putkeen?

Alkuviikosta kärsin myös ehkä pahimmasta univajeesta sitten varmaan koko elämäni aikana kun unen puute jäi niin minimiin kun vain pystyi. Tuntui, että olin jo niin yliväsynyt Lukan nukkuessa etten itse edes pystynyt nukahtamaan. Makasin sängyssä silmät auki miettien, etten ole koskaan ollut väsyneempi joten miksen nukahda? Outoa. Lukalla on ollut takana muutama parempi yö ja olisinkin saanut melkeinpä täyden yön unet, jos olisin vain nukahtanut itse. Mietin ja stressaan asioita silloin kun täytyisi nukkua.

Eilen Ryan huomasi, että nähtävästi tiistaista alkaen on meidän autotallin ovet olleet auki, koska silloin ajoin meidän auton autohallista ulos ja olen parkkeeranut kadun varteen sen jälkeen.  Onneksi kukaan ei kuitenkaan ollut varastanut mitään. Jotakin onnekasta siis. Mutta miten voi olla niin hajamielinen, että ihan oikeasti ajan auton ulos mutta en mene sulkemaan meidän autotallin ovia perässä.. Auton avaimetkin kerkesin hävittämään mitkä onneksi löysin vaunuista, mutta ei mitään tietoa miksi ne sinne olen laittanut. Ei kai kaiken sen sähläämisen jälkeen mitä tällä viikolla olen tehnyt voi muuta kuin nauraa itselleen ja miettiä että onneksi ei ole mitään pahempaa sattunut.

Toisaalta, kun alkuviikko meni huonosti niin toivottavasti loppuviikko menee paremmin ja viikonloppua kohden. Mielummin hyvä viikonloppu ja huono alkuviikko kuin toisinpäin.

Miten muilla on viikko mennyt?

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *