Jäin koukkuun mineraalimeikkeihin

Alkuraskaudessani ihoni meni suht huonoon kuntoon ja tuntui, että sain niitä näppyjä senkin edestä mitä en koskaan teini iässä saanut. Ihoni oli siis pahemmassa kunnossa kuin varmasti ikinä ja ei tietoakaan siitä raskausajan hehkusta.

Meikkasin päivittäin töihin ja tuntui, että meikkipohja vain ärsytti ihoani entisestään. Halusin kuitenkin meikillä peittää sen huonossa kunnossa olevan ihoni ja kosmetologina ja meikkaajana työskentelevä ystäväni suositteli minua vaihtamaan meikkipohjan kokonaan mineraalimeikeillä tehtäväksi.
Hän myös suositteli kokeilemaan Nude by Nature-meikkisarjaa, joka onkin heidän nettisivujen mukaan Australian suosituin mineraalimeikkisarja.

Ostin kokeiluun meikin pohjustusvoiteen, BB-voiteen, peitevoiteen tummille silmänalusille, meikkivoiteen sekä irtopuuterin. Huomasin kuitenkin, että mineraali irtopuuteri on peittävyydeltään sitä luokkaa, että jo pelkästään sillä pärjää. Yllätyin siis positiivisesti.

Päivämeikin tekoon olenkin käyttänyt pelkästään meikin pohjustusvoiteen lisäksi peitevoidetta tummille silmänalusille sekä irtopuuteria. Jos olen halunnut hieman enemmän peittävyyttä olen käyttänyt myös BB-voidetta, mutta päivämeikkini tekoon en ole lainkaan käyttänyt meikkivoidetta.
Tuotteisiin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen ja ihoni palautui myös normaaliksi ihan vain parin viikon jälkeen. Tietysti ihon muullakin hoidolla oli merkitystä, mutta uskon että mineraalimeikit vaikuttivat asiaan myös, sillä meikkiä tuli kasvojen iholle laitettua vähemmän ja tulos oli silti sama kuin muita meikkituotteita käyttämällä.

Olen käyttänyt näitä tuotteita päivämeikkini tekoon nyt useamman kuukauden, enkä usko että luovun näistä tuotteista helpolla. Se, että voin käyttää pelkästään mineraali irtopuuteria ja olla tyytyväinen meikkipohjaan on jo paljon ja säästää myös aikaa aamuisin.

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *