Mitä tehdä pääsiäisenä Sydneyssä vauvan kanssa

Minulla ja Ryanilla on ollut tapana käydä Sydney Royal Easter Show:ssa joka järjestetään Sydneyn Olympic Park:ssa siitä lähtien kun tapasimme. Vaikka tapahtuma on ehkä enemmän lapsille suunnattu niin olemme silti siellä käyneet ja siitä on jollakin tavalla kai tullut meidän pääsiäis perinne. Viime vuonna Ryan voitti jostakin tivolipelistä minulle todella suuren koira pehmolelun joka tällä hetkellä on meillä pojan huoneessa odottamassa, että hän on hieman isompi ja ymmärtää pehmolelujen päälle.

Tänä vuonna mietittiin mitä tehtäisiin vauvan kanssa eikä haluttu lähteä ihan niin isoon tapahtumaan ihan vain jos vauvan kanssa täytyisikin päästä nopeasti kotiin. Kuultiin, että meidän lähellä sijaitsevassa Moore Park:ssa järjestetään ilmainen Pääsiäistapahtuma pienemmässä mittakaavassa, joten päätettiin lähteä se katsastamaan. Vaikka poika ei vielä niin ympäristöään ymmärräkään eikä ole niin kiinnostunut mitä ympärillä tapahtuu niin meille päivä oli kuitenkin mieluisa. On ihana päästä vähän liikkeelle ja samalla opetella miten perheenä liikkuminen onnistuu muuallakin kuin ihan vain kodin läheisyydessä.

Tapahtuma on huomattavasti pienempi kuin Royal Easter Show mutta mielestäni paljon parempi vaihtoehto jo ihan vain sen takia että ihmistungos ei ole niin valtava. Vaunuilla liikkuminen ihmisten seassa onnistui hyvin ja ehkäpä jopa saimme varmuutta ja rohkeutta liikkumisesta ihmisten ilmoilla pienen pojan kanssa. Ensi vuonna on varmasti taas kivempi kun poikakin ymmärtää jo hieman enemmän mitä ympärillä tapahtuu.

Millaisia pääsiäis perinteitä teillä on?

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM 

perhe tapahtumat-ja-juhlat vanhemmuus lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *