Päivän oudot mietteet

Istun juuri odotushuoneessa odottamassa lääkärin aikaa. Odottaessa tulee aina mietittyä kaikenlaista ja ajattelinkin vähän listata tämän päivän mietteitä. En tiedä muista, mutta itselle tulee aina jos jonkinlaista outoa ajatusta ja miettettä mieleen..

…Mikä siinä on, että varsinkin vanhemmat naishenkilöt ajattelevat sen olevan okei että vauvan nähdessä voi häntä koskettaa ja tulla lähelle? Kerran olen joutunut ihan kädellä estämään kun eräs rouva yritti kättään tunkea vaunuihin. Vaunut olivat huivilla peitetty ja olin itse puhelimessa vielä samaan aikaan. En pysty ymmärtämään! Vastasyntyneellä kun ei ole vielä kaikkia rokotteitakaan.

Miksi W lausutaan englanniksi kaksois u eikä kaksois v? 

Miksi ajattelen oikeastaan kaiken englanniksi nykyään paitsi numerot? Aina kun pitää jotakin laskea päässä niin huomaan tämän tapahtuvan suomeksi, mutta jos lasken ääneen niin englanniksi. Outoa.

Miten vauvat ajattelee? Siis ennen kuin he pystyvät puhumaan tai edes ymmärtämään kieltä. Miten itse ajattelisit jos et puhuisi mitään kieltä etkö ymmärtäisi? Ja mitä me vauvat ajattelee? Maitoa, kakkaa ja lisää maito? 

Entä vauvan unet? Kai heillä unia kuitenkin on. Näkeeköhän he painajaisia syntymästä? Miten kauan vauvat muistaa asioita? Voiko oman syntymän muistaa?

…Outoa ajatella että se mitä teet omalle lapsellesi (vaipan vaihto, imetys, yöllö hereillä olo, itkun kuuntelu jne jne.) on äitisi tehnyt sinulle. Kyllä omaa äitiä (ja isää tietysti) arvostaa kahta kauheammin.

…Miksi kaikki aina lähtee lääkäriin samaan aikaan ja aina on odotusta?

…Montako kieltä pysyyy ihminen oppimaan sujuvasti? 

Montako ’sitä oikeaa’ on jokaiselle meistä? Esimerkiksi jos en olisi Australiaan muuttanut en olisi tavannut Ryania, joten kai minä olisin tavannut suomalaisen miehen ja ajatellut hänen olevan se oikea. Montako rakkautta on mahdollista löytää?

Jos söisin suklaata levollisen joka päivä vuoden ajan niin paljonko lihoisin? 

Tälläisiä mietteitä täällä tänään. Mites siellä?

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM 

suhteet ajattelin-tanaan hopsoa mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *