Rakkauden päivä

Valentine’s Day, rakkauden päivä, ystävänpäivä näin suomalaisittain. Muistathan kertoa rakkaillesi miten rakastat heitä, muutoinkin kuin kerran vuodessa.

Koko viikon on meidän lähistöllä näkynyt kukkien myyjiä pakettiautoineen, jokainen kauppa on täynnä rakkauteen liittyviä kortteja, ruusuja, pehmoleluja ja vaikka mitä. Ravintolat ovat olleet bookattuja jo pitkän aikaa ja tuntuu, että tähän päivään panostetaan ylipäätään enemmän kun mitä koskaan Suomessa asuessani näin. Onhan Suomessa ystävänpäivällä tietysti hieman eri merkitys kuin muualla maailmassa, jossa ystävänpäivä on rakkauden päivä. Tiesitkö muuten, että on olemassa kansainvälinen ystävänpäivä heinäkuussa?  Tietysti välillä miettii, että tietyt juhlapäivät menevät nykyään vähän ylitse ja kaikki kaupallistuu. Odotetaan että tiettyinä päivinä ostetaan kamalasti kaikkea ja laitetaan rahaa palamaan. Mielestäni tärkeämpää kuin se rahan laittaminen kalliiseen illalliseen on juurikin se yhdessä olo.

Tänä vuonna ystävänpäivän lähestyessä olen paljonkin miettinyt miten onnekkaassa asemassa itse olen. Hyvä parisuhde, lapsi, uusi työ ja hyvät oltavat muutenkin. Koko vuosi on mennyt todella nopeasti ohitse ja muistan kuinka viime ystävänpäivänä olin viimeisilläni raskaana ja molemmat ihmeteltiin miten kovasti Luka potki vatsassani kun hänen liikehdintä oli niin selkeää vatsani lävitse. Ja tässä sitä ollaan, vuosi myöhemmin tuo silloin vatsassani ollut poika kipeänä nukkuu omassa pinnasängyssään tällä hetkellä. Vuodessa voi tosiaankin tapahtua paljon. Olen onnekas, että saan elää juurikin tätä elämänvaihetta tällä hetkellä ja elämä on alkanut muotoutumaan sellaiseksi josta joskus vain haaveilin.

Tänä ystävänpäivänä me ei mennä ravintolaan syömään vaan ollaan kotona kipeän pojan kanssa. Katsotaan leffoja, syödään kotiruokaa ja leipomosta haettua jälkiruokaa, halitaan kipeää poikaa vuoronperään ja ollaan vain kuin mikä tahansa perhe. En kyllä vaihtaisi mihinkään muuhun paitsi siihen terveeseen poikaan. Ihanaa ystävänpäivää kaikille. ❤️

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM

suhteet parisuhde tapahtumat-ja-juhlat vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *