Rentoa viikonloppua

Viimeisten parin päivän aikana olen kävellyt ympäri meidän uutta asuinaluetta ja tutustunut lähi puistoihin. Vaikka muutosta nyt onkin kulunut jo useampi viikko niin tuntuu, että vasta nyt olen päässyt tutustumaan tähän asuinalueeseen paremmin. Entistä tyytyväisempi olen myös meidän päätökseen muuttaa ja puistossa kävellessä tulikin pitkästä aikaa oikein hyvä tunne. Pääsin kävelemään pidemmänkin lenkin ja nauttimaan kunnolla ulkoilmasta. Poika oli tyytyväisenä vaunuissa ja meillä ei ollut kiire mihinkään. Kävelimme hiljakseen puolentoista tunnin ajan ja löysinkin paljon sen näköisiä alueita joihin jatkossa tulee varmasti lähdettyä enemmänkin kävelemään.

Tuntuu, että nyt on suunnitelmiakin eteenpäin jonkun verran ja mahdollisuus päästä kotoa ihmisten ilmoille. Ihan odotan millaiseksi tämä kotona oleminen muodostuu, mutta nyt tuntuu että ei meillä varmasti aika pitkäksi käy. Se on myös jännä, että miten kävellessä tuntuu että ajatuskin luistaa ja kävelyn jälkeen on aina paljon parempi mieli.

Meillä kävi juuri pari kaveria kylässä katsomassa miten poika on kasvanut ja toiset kaverit tulossa illemmalla grillaamaan. Tällainen rento lauantai täällä siis tiedossa.

Ihanaa viikonloppua kaikille. ♥

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM 

hyvinvointi hopsoa hyva-olo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *