Uuden alku

1AAD3333-EDA6-449C-88FE-932B6107A40B.jpeg

Olen juuri valmistautumassa hakemaan avaimia meidän uuteen kotiin. Meidän oli tarkoitus avaimet saada vasta huomenna, mutta saatiinkin lupa hakea avaimet jo tänään. Maalarit olivat saaneet työnsä tehtyä päivää aiemmin, asunto sai siis uuden maalipinnan jokaiseen huoneeseen ennen meidän muuttoa sinne. 

Entisessä kodissa tavarat pakattuna pahvilaatikoihin ja jätesäkkeihin, odottamassa muuttoa uuteen osoitteeseensa. Koti ei enää näytä kodilta ja on jotenkin outo tunne. Me asuimme tässä asunnossa vain vuoden verran, eikä tämä muotoutunut meidän kodiksi oikeastaan missään vaiheessa. Asunto on aivan ihan ja uusi, mutta siintä on vain puutunut se jokin. Asunnon sijainnilla on ollut myös todella suuri vaikutus asiaan, sillä muutettiin aivan ihanalta asuinpaikalta tänne, jotta minun työmatkani lyhenisi edes siihen tuntiin suuntaansa. Ei tiedetty asuinaluetta entuudestaan, mutta se vaikutti hyvältä – ennen kuin muutimme tänne. Tämä ei ole vain ollut meitä varten. Olemme siis asuneet tämän kuluneen vuoden Arncliffe nimisessä lähiössä, aivan lentokentän vierellä, hyvien julkisten kulkuyhteyksien lähellä. Huomasimme kuitenkin suht nopeasti, että meidän paikka on Eastern Suburbs – alueella, jossa asuimme aiemmin. Nyt pääsemme muuttamaan takaisin päin, enkä voisi olla enemmän innoissani. Rannallekin on vain lyhyt kävelymatka ja puistoja melkeinpä joka suunnassa. Lapsi ystävällisempi alue myös. 

Olen stressannut tätä muuttoa todella paljon ja pelännyt, että vauva kerkeää syntymään ennen kuin me keretään muuttaamaan uuteen kotiin, mutta nyt tuntuu että kohta voi huokaista helpotuksesta. Tämä ja huominen ja sitten on kaikki muutettuna. En jaksa edes välittää onko tavarat vielä pahvilaatikoista vai oikeilla paikoillaan jos vauva tulee, pääasia kuitenkin minulle on, että olemme uudessa osoitteessa. Jännittää kuitenkin.

Mielestäni muutossa on aina jotakin uuden alun taikaa. On se sitten siinä, että saa uuden asuinpaikan kokonaan tai siinä, että muuttaa itselle parempaan asuntoon. Muutto kuitenkin tuntuu aina siltä, että voi aloittaa alusta. Tavarat saavat uuden osoitteen lisäksi uuden järjestyksen ja uudesta asunnosta alkaa tekemään kotia itselleen. Tavarat tulee järjestettyä myös kunnolla ja turhasta tavarasta on helppo päästä siinä samalla eroon. Itsellä ainakin ylimääräistä tavaraa kertyy helposti nurkkiin.. Tämä muutto on tietysti tuntunut jo rankemmalta kuin aiemmat, sillä en vain pysty tekemään samaa työmäärää mitä aiemmin ja painavien laatikoiden siirtely jää kokonaan Ryanin vastuulle. Huomenna meillä on onneksi miespuolisen ystävän apua muuton suhteen ja kaikki painavimmat tavarat ja huonekalut saa silloin muutettua helpommin. 

Tuntuu, että tämän muuton jälkeen meillä alkaakin kokonaan uusi elämänvaihe ja uusi asunto on se uuden alku. Toivottavasti hyvä sellainen. 

4998A974-6ECA-4FFE-94CA-8595828B5B35.jpeg

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *