Viisi keinoa tehdä Maanantaista parempi

7C070218-2BA8-4642-960D-1F61147DBB18.jpeg

 1. Varmista, että autossa on riittävästi bensaa 
  Mikään ei ole ärsyttävämpää kun käynnistää auto ja ensimmäisenä syttyy bensa valo palamaan. Kiire olisi töihin jo muutenkin, eikä tankkaaminen ole mitenkään kivaa puuhaa Maanantai aamuna..Itse otin tavaksi tankata auton aina perjantaisin töiden jälkeen ja näin tiesin, että maanantaina ei tarvitse pysähtyä ollenkaan tankkaamaan. Viikonloppuisin jos tuli tehtyä pidempiä reissuja autolla, niin sitten varmistin, että bensaa on riittävästi tai tankkasin kotiin mennessä.  Tämä sama tietty toimii julkisenliikenteen korttien kanssa, muista tarkistaa, että kortilla on tarpeeksi credittiä niin ei tarvitse sitä stressata ensimmäisenä aamulla.
   
 2. Laita aamupala tarvikkeet valmiiksi edellisenä iltana
  Aamupalan sanotaan olevan päivän tärkein ateria ja varsinkin itse kyllä huomaan eron päivässäni, jos jätän aamupalan syömisen väliin. Olen myös huomannut, miten paljon helpommaksi teen oman aamuni, kun laitan aamupala tarvikkeet valmiiksi edellisenä iltana. Laitan kahvinkeittimeen vedet ja kahvinporot valmiiksi, jotta aamulla ei tarvitse kuin painaa napista. Otan kahvikupit, lasit sekä lautaset valmiiksi pöydälle ja vitamiinit purkeista lautaselle odottamaan aamua. Kokeile laittaa mahdollisimman paljon valmiiksi aamua varten ja lupaan, että aamupalan tekeminen sekä sen nauttiminen on paljon helpompaa.
   
 3. Varmista, että saat riittävät yöunet 
  Sunnuntaina kannattaa mennä ajoissa nukkumaan eikä sunnuntai iltaan kannata jättää niitä koko viikon askareita, joita on lykännyt aina seuraavaan päivään. Jokainen tarvitsee unta ja hyvät yöunet takaavat myös paremman aloituksen päivälle. Maanantai on monelle vaikea päivä jo muutenkin, ethän halua tehdä siitä vielä hankalampaa olemalla väsynyt ja kärttyinen?
   
 4. Treenaa
  Kun yhden treenin on tehnyt jo heti Maanantaina on se yksi treeni jo alta pois. Itse ainakin huomasin salilla käydessäni, että kun yhden treeni kerran saa Maanantaina tehtyä, tulee liikuttua myös enemmän koko viikon aikana. Treeni voi olla ihan vain 10 minuutin kävely ulkona, kunhan se on sellaista mistä juuri sinä nautit. Treenaamisesta/ulkoilusta saa kyllä hurjasti energiaa koko viikkoon. 
   
 5. Tee helppoa ruokaa
  Monena Sunnuntaina olen helpottanut omaa tulevaa viikkoani ja valmistellut ruokia etukäteen. Meal prepping. Olen saattanut esimerkiksi tehdä ruoat valmiiksi parille seuraavalle päivälle ja näin ollen töistä kotiin tultua on ollut hetki enemmän huilata kun ei ole tarvinnut kokata. Ei sinun tarvitse kuitenkaan koko ruoka-annosta valmiiksi tehdä, mutta vaikka ihan kuorimalla vihannekset valmiiksi tai keittämällä riisin helpotat omaa ruoanlaittoasi. 

 

27475759-024E-4962-B03F-7C7C382E305E.jpeg

Seuraathan myös? FACEBOOK // INSTAGRAM 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *