Helmiä ja hattaraa

Ensiesittely!

Heipähei! Kesän aikana kirjoittamaan inspiroituneena päätin nyt perustaa uuden blogin tänne Lily.fi palstalle! Olen aikonut kirjoittaa milloin mistäkin mieltä painavasta tai kutkuttavasta aiheesta, liittyen kaikkeen mahdolliseen minua kiinnostavaan. Ensin ajattelin kirjoittaa hieman itsestäni, vaikkakin matkan varrella opitte varmasti minusta vielä enemmän.

Olen kohta 29-vuotias lyhyessä ajassa helsinkiläistynyt kesää rakastava maalainen Loviisan seudulta. Osa minua on hyvinkin maanläheinen, joka täällä kaupungissa kaipaa luontoa ja sen ääniä, metsää, sen tuoksua ja tähtitaivasta. Onnekseni rakas äitini jaksaa aina täällä käydessään raahata sitä metsää ja luontoa minulle kotiin kukkien, marjojen ja sienien muodossa! Kolmas kertaa toden sanoo, eli vasta tällä kertaa täällä asuessani olen sopeutunut ja viihtynyt täällä. Muutin vuoden vaihteessa osittain ja toukokuussa sitten virallisesti Helsinkiin. Muutoin olen siis asunut Loviisassa, vaikka töiden perässä olen tänne tullut aina välillä vuosien varrella.

ihanaa_kesaa.jpg                                                                                         Äidin tuomia tuliaisia 🙂

Olen aina halunut tehdä ihmisläheistä työtä ja mielenkiintoni ravitsemukseen, terveyteen ja hyvinvointiin on ajan mittaan vaan kasvanut ja sen myötä valmistuin mm. terveydenhoitajan ammattiin v. 2007. Lisäopinnot ravitsemuksen parissa olisi vielä suunnitelmissa tulevaisuudessa.

Toinen puoli minua on hyvin visuaalinen ja estetiikasta kiinnostunut ja olen myös aina ihaillut kaikkea kimaltelevaa ja kaunista! Luontainen kiinnostus kauneudenhoitoalaan on kulkenut mukanani niin kauan kuin muistan. Opiskelen itseasiassa tällä hetkellä työn ohella, toista/ viimeistä vuotta kosmetologiksi. Loppujenlopuksi en vielä tiedä mikä minusta tulee isona, enkä koe, että minun tarvisikaan. Teen sitä, mitä milloinkin haluan ja mikä tuntuu oikealta, kunhan mennään eteenpäin! Opiskeluun ja itseni kehittämiseen liittyviä suunnitelmia on useita vielä takataskussa, mutta niistä lisää sitten myöhemmin.

kosmari.jpg

                                                                           Kauneushoitolassa työharjoittelussa kesällä 🙂

Voimakkaan visuaalisena olen kiinnostunut myös muodista ja sisustamisesta ja sainkin loistavan tilaisuuden toteuttaa itseäni nyt toukokuussa muutettuani uuteen kotiin ja jättäessäni taakse kaiken vanhan turhan roinan. Päätin sisustaa kotini ja täyttää kaappini vain sellaisella, mistä todella pidän ja mikä tuntuu hyvältä. Minulle on erityisen tärkeää, että viihdyn kodissani ja, että silmä ja mieli lepää kaikessa ympärillä olevassa. Kuvia tulen laittamaan paljon sisustamiseen, pukeutumiseen, kosmetiikkaan, kokkailuun, luontaistuotteisiin, lisäravinteisiin, sekä myös kuntosaliin ja treenaamiseen liittyen.

Olen kilpaillut Body-fitneksessä -163 sarjassa vuosina 2010-2012. Edellisen kerran kilpailin keväällä 2012, jolloin olin omassa parhaimmassa kunnossa tähän saakka. Sijoitukseni olivat treenivuosiin nähden hyvät. Tuolloin 4. Fitness Classicissa ja syksyllä ennen sitä Sm:ssä 8. Palautuminen noista vuosista on kestänyt kauan, eikä minulla tällä hetkellä ole kisasuunnitelmia. Treenailen salilla tällä hetkellä oman fiiliksen ja ehtimisen mukaan, 3-5x/vkossa. Nuo vuodet olivat erittäin opettavaisia, enkä vaihtaisi niitä pois. Haluan kuitenkin, että elämäni sisältää muutakin, kuin pelkkää body-fitnesstä, enkä halua pilata, taikka sotkea elimistöäni ja aineenvaihduntaani rankalla diettaamisella. Sattaa olla, että tulevaisuudessa kisaan vielä, mutta se jää nähtäväksi. Treenaamista en aijo lopettaa, eikä kehittymishaluni ole kadonnut minnekään. Kovia treenejä omaa kehoa kuunnellen olisi siis edelleen luvassa, kaiken muun edellä mainitun lisäksi! Älä kuitenkaan pelästy, sillä blogissani et kuitenkaan tule näkemään sarjapainoja ja toistojamääriä- koskaan! 😉 En tiedä mitään, mikä olis yhtä tylsää luettavaa, kuin ne jatkuvat salipostaukset siitä, mitä tällä kertaa tuli työnnettyä ja vedettyä!

 

kisakuva.jpg                                                                                                 Fitness Classic Turku 04/2012

Toivottavasti saadaan paljon mielenkiintoisia lukuhetkiä aikaan näiden aiheiden siivittäminä!

Palataan pian, kunhan saan kaikki asetukset näillä sivuilla kohdilleen ;D

lilja.jpg

Tässä pieni maistiainen keittiöstäni. Rakastamani tuoksuvia liljoja, joita tulette näkemään vielä monta kertaa. Näitä on ollut kodissani siitä asti kun tänne toukokuussa muutin! Elämäni pieniä iloja ja arjen luksusta! IHANIA, eikö!!? 🙂

 

 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/10386865/?claim=2huspe2t75z”>Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Kommentit (2)
  1. Hei, tervetuloa! Minäkin olen täällä kohtalaisen uusi vielä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *