27 asiaa jotka olen oppinut 27 vuodessa

Heippa kaikille! Tänään on mun 27-vuotis syntymäpäivät, joten päätin listata omalla persoonallisella tyylilläni 27 asiaa, jotka olen oppinut 27 vuodessa. Syvällistä ja ei niin syvällistä. Täältä pesee. Älkää ottakoo liian vakavasti.

1. Ole juuri sinä. Olit kuinka outo tahansa, olet hurmaava juuri sellaisena. Jos et syystä tai toisesta ole riittävä omana itsenäsi, ei kyseisen ihmisen/ihmisten edes kuulu olla osana elämääsi.

2. Naura.Huumori auttaa jaksamaan myös silloin, kun tuntuu ettei naurata tai seinät kaatuu niskaan.

3. Älä työnnä haarukkaa pistorasiaan.On paikkaansa pitävä fakta että se haarukka johtaa sähköä. Saat tällin, ja se sattuu.

4. Pohjois-Korean diktaattori on nimeltään Kim Jong Un, ei King Julian ( Disneyn Madagascarin mangusti kuningas ). Sekoittamalla nämä kaksi poliittisissa keskusteluissa, suosittelen palamaan kohtaan kaksi.

5. Jos joku kohtelee sinua huonosti, älä pelkää sanoa sitä ääneen. Vain sanomalla jollekin hänen olevan kusipää, hän voi tietää olevansa kusipää. Joskus hän ei tiedä sitä efes sen jälkeen, mutta kannattaa silti yrittää.

6. Kun tuntuu että pää hajoaa, seinät romahtaa tai katto tippuu niskaan, ota päivä kerrallaan. Kun päivä on liikaa, siirry minuuttiin ja lopulta sekuntiin. Lopulta huomaat että tästäkin murhenäytelmästä selvittiin.

7. Anna aikaa. Suru tarvitsee neljä vuodenaikaa. Sinulla on oikeus myös siihen ettei elämä ole aina pelkkää hattaralla tanssia. Joskus täytyy hengähtää ja ottaa aikalisä.

8. Älä osta yli 100€ anti age rasvoja, ne ei oikeasti toimi ja tulet olemaan ryppyinen joka tapauksessa.  Säästä ne rahat vaikka mielummin eläkepäiviin ja luomuperunaan.

9. Instagram on yksi ja suuri valhe. Älä tunne alemuuskompleksiaa koska jokaisen elämä näyttää sieltä katsottuna paljon kivemmalta mitä se oikeasti on. Ainakin omani tuhannen filterin takaa :D.

10. Ole mukava ihmisille. Olemalla narttu, sahaat vain itseltäsi jalkaa poikki. Hyvä löytää hyvän luokse aina lopulta ja toisinpäin.

11. Jos mies sanoo olevansa vaikeasti selitettävässä suhteessa tai missälie elämäntilanteessa, hän on varattu ja sinä hänen tuleva pelinappulansa. Peräänny ja säilytä arvokkuus, hän ei muutu.

12. Shanghai ei ole Japanissa.

13. Ennen nukkumaanmenoa mieti/kirjoita 10 asiaa joista olet kiitollinen. Kun tuntuu että menee päin helvettiä, huomaat olevasikin yllättävän onnekas.

14. Älä soita ystävillesi vain silloin kun haluat jotain tai sinua mietityttää jokin. Tämä on todella raskasta. He eivät jaksa katsoa sitä pidemmällä tähtäimellä. Välillä on hyvä kysyä vaikkapa ihan että ” mitä kuuluu? ”

15. Älä tuomitse. Et ole parempi. Raamattua lainataakseni synnitön heittäköön ensimmäisen kiven. Keskitä mielummin tämä kyseinen energia siihen että yrität ymmärtää.

16. Myös Chaneleilla voi astua paskaan. Ihan kirjaimellisestikin. Tiedän koska mun sandaali oli kuukauden kylppärissä vielä miljoonannen mihrauksen jälkeen :D.

17. Tee pieniä yllätyksiä kun ihmiset odottavat sitä vähiten. Ne tekee yleensä eniten onnelliseksi.

18. Arvosta elämää juuri tässä ja nyt. Se on lyhyt sekä arvaamaton.

19. Ole rehellinen itsellesi. Katso peiliin säännöllisin väliajoin ja kysy voisitko kehittyä jossakin osa-alueessa elämässäsi, kuitenkin tuomitsematta itseäsi.

20. Älä jätä tiskejä huomiselle. Ne ei katoa. Ne ovat ja pysyy, eikä ihme taio niitä pois. Niiden tiskaaminen tulee olemaan aina yhtä vastenmielistä. Myös huomenna.

21. Opi virheistä. Älä hakkaa ikuisesti päätäsi seinään tai ota montaa luotia itseesi. Voit oppia myös kerrasta.

22. Älä kadehdi lähipiiriäsi, vaan ole ylpeä heistä ja heidän saavutuksistaan. On parempi nostaa ihmisiä ylöspäin kuin talloa alas.

23. Älä luota täysin ihmiseen jolla on ” vaitiolovelvollisuus ” , Vain kuollut on vaiti :D. Tämä on puoli läppä, mutta oikeasti myös puoli totuus!

24. Rakasta itseäsi. Jos sinä et tee sitä, ei kukaan muukaan pysty siihen.

25. Älä ota harmaata kissaa. Sen karvat näkyy jokaisessa vaatekappaleessa. Lopulta kuitenkin rakastat sitä niin paljon, ettet edes välitä kun kuljet käytännössä se kissa päälläsi.

26. Heittäydy. Parhaat kokemukset elämässä tulee sattumalta silloin, kun et yritä kontrolloida liikaa ja menet vain mukana. Terve järki toki tässäkin.

27. Älä vaivaa päätäsi turhilla asioilla joihin et voi vaikuttaa. Keskity olemaan läsnä juuri tässähetkessä, älä huomisessa. Anna itsellesi lupa olla myös onnellinen.

 

-INA

 

 

 

suhteet ajattelin-tanaan mieli hopsoa
Kommentit (1)
  1. vilhelmiina hellstén
    27.7.2019, 23:59

    👍🏻👍🏻 Jeee me 27veet!! Ihanaa synttäriä🤗💯

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *