Maagisen aineenvaihdunnan belgialaiset

On tullut tässä ihmeteltyä paria juttua:

Eikö nää paikalliset hikoile ollenkaan?

Hellepäivänäkin coolit jäbikset painelee menemään tummissa farkuissa ja mustassa, paksussa collegepaidassa, ja ihan freesinä vielä. Miten ne tekee sen? Itse kuljen vaaleassa mekossa ja sandaaleissa selkä nihkeänä. Onko tämä tottumiskysymys? Onko meidät kylmän pohjolan kasvatit vain tuomittu hikoilemaan hulluna saman tien, kun lämpötila nousee hellelukemiin?

Tiedän hikoilun olevan yksilöllistä, mutta 33-asteisenakaan päivänä sporassa kukaan meitä ympäröivistä ihmisistä ei näyttänyt olevan kuumissaan. Paitsi me. Naamat ei meillä sentään punoittaneet, kun käytetään reippaita suojakertoimia.

So fresh, so cool. Toinen ihmettelyn aihe on:

 

Eikö nää myöskään liho?

Ei olla nähty katukuvassa juurikaan selvästi ylipainoisia ihmisiä, vaikka tämä maa tunnetaan oluesta, suklaasta ja ranuista. Käsittämätön yhtälö! (Itsehän keräsin pari kiloa heti tänne muuttamisen jälkeen, ennen kuin spessussa elämäntilanteessa alkanut jatkuva mässyttäminen rauhoittui ja rupesin taas syömään normaalisti.)

Ehkä näillä on maagiset geenit. Tai sitten nämä ymmärtävät jotain sellaisen kohtuuden päälle, mistä Chez Helena osuvasti kirjoitti yhden ravitsemusterapeutin juttujen suututettua kaikki hyvän ruuan ystävät. Tai sitten kyse on geenien ja kohtuuden yhdistelmästä, kuka tietää.

 

Mutta vartalonmuodoista viis, koska täällä on viimein kunnon kesä!

Täällä on vihdoinkin se ihana helle, joita aiemmassa sääavautumisessa kaipailin. Olen valmis hikoilemaan kuin porsas, kunhan saan nauttia tästä lämmöstä mahdollisimman pitkään. Pidempi, varmempi kesä oli yksi painavista syistäni muuttaa muualle.

Tätä on odoteltu. Kyl mää nyt nautin.

puheenaiheet hopsoa
Kommentit (3)
  1. Hyvä, että kesä on viimein saapunut sinnekin!

    Samoja juttuja olen miettinyt Tanskassa. Helteellä pyöräillessä on hiestä märkä ja saa kantaa deodoranttia mukana, samalla kun paikalliset näyttävät ihan täydellisiltä kymmenen kilsan pyöräilyn jälkeen. Ja kuka pystyy kesällä käyttämään maihareita?! 

    1. No niinpä. Tanskalaiset on varmaan superfresh. Miten ne tekee sen?

      1. No joo, en tiedä. Sateen jälkeen tanskikset vaan kävelee täydellisine hiuksineen kaduilla, samalla kun ite näyttää hurrikaanin läpikäyneeltä. Jospa se tarttuis itseenkin, kun tarpeeks kauan siellä asuu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *