Pieniä kuulumisia

Oon ollut välillä hiukan poikki, väsynyt. Silti tekisi mieli tehdä koko ajan jotain, kaikkea kivaa. Mutta olen mä myös levännyt, lukenut kirjaa jne. Lucinda Rileyn kirjat on ihan parhaita, niihin upputuu ihan täysin! Tekisi mieli lukea alusta loppuun yhdeltä istumalta, mutta valitettavasti en ole kerennyt. On ollut paljon muutakin kivaa. Olen käynyt heittämässä kirvestä poikaystävän kanssa. Ja Antti Tuiskun keikalla. Vaikka en ole hänen suuri faninsa, on livekeikoilla kiva käydä ja osaahan se Tuiskun Antti vetää hienoja keikkoja! Ihailen hänen työmoraaliaan ja sitä,mihin hän on omalla työllään päässyt. 

Olen käynyt tanssitunnilla, joka jännitti etukäteen paljon. Ja vaikka jalat sekä kädet oli koko tunnin ihan solmussa, oli se lopulta ihan kivaa myös. Oon nähnyt kavereita. Ja sunnuntaina mennään poikaystävän kanssa Tallinnaan. Kivaa mennä, toivottavasti ois hyvä sää.

Oon ollut kuvattavana. Se kameran edessä oleminen jännittää, mutta silti sinne on aina mentävä. En tiedä miksi se jännittää niin paljon ja miksi oon kameran edessä niin kauhean jäykkä. Mutta ehkä se on vaan hyvää siedätystä, ja onhan se kivaa saada hienoja kuvia itselleen!

Töissä on riittänyt vilinää. Perjantaina meillä on tyhypäivä. Aamulla tiukkaa asiaa ja iltapäivällä keilaamaan työporukan kesken. Kiva tällainen vähän erilainen työpäivä ja ns. Lyhyempi työviikko, vaikka se perjantai työpäivä myös on.

Lokakuussa mulla on pari päivää lomaa ja mennään käymään Puolassa! Reissailua on aina tosi mukavaa. Se virkistää ja sitä haluaa aina vain lisää. Matkailu avartaa niin sanotusti. Ja samalla olen varsinainen kotihiiri, lukutoukka ja introvertti. Voisin helposti olla vaikka viikon yksin kotona. Sen jälkeen vois toki olla kiva lähteä vähän reissuun.

En tiedä mikä tän tekstin pointti oli, varmaan kertoa vähän kuulumisia. Ja tässä niitä nyt vähän sitten tuli. 🙂

Mitä sulle kuuluu? 

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *