Arki alkoi

Mielestäni loma loppui aivan liian lyhyeen ja mielestäni stressasin lomallakin ihan liikaa. Miksi koskaan ei voi olla hyvä, miksi joka ikisestä asiasta täytyy stressata -lomasta, töistä, ihmissuhteista tai kaikesta mahdollisesta muusta? Oispa niin paljon helpompaa elää elämäänsä ilman turhaa stressiä.

Töihin ei jaksaisi palata, mutta silti on niin ihanaa palata rutiinien pariin. Ja onhan ne työtkin ihan kivoja, vaikka lomaakin ois mielellään jatkanut ja se loppui vähän niin kuin kesken. Liikunnasta olen lipsunut kesällä liikaa ja herkuttelusta myös. Nyt rupean liikkumaan aktiivisemmin joka viikko ja keskitän herkuttelut viikonloppuun -jos tekee mieli.

Meinaan myös keksiä kaikkea mukavaa tekemistä jokaiselle kuukaudelle, jotta on jotain mitä odottaa. Vaikka kyllä se ihan tavallinen arki ihan parhaan poikaystävän kanssa on myös ihan parasta. Se on elämän suola ja tekee elämästä mielekästä. Mutta kyllä se kiva tekeminen välillä myös tekee elämästä makeaa. Molempi parempi, ei toista ilman toista. Lepoa unohtamatta, omaa aikaa unohtamatta. Ilman niitäkään ei jaksa tehdä mitään muuta, se on selvä.

Elokuussa ollaan menossa poikaystävän kanssa keskiaikafestareille Hämeenlinnaan! Oltiin siellä myös viime vuonna ja sieltä jäi kyllä lämpimät muistot. Odotan innolla! Syyskuussa ois kiva tehdä joku päiväretki toiseen kaupunkiin, esimerkiksi Tampereelle tai Turkuun. Myös Porvoo on mun ehdoton suosikkipaikka! Ja loppusyksyllä ois kiva tehdä jokin pieni ulkomaanmatka, katsellaan. En malttaisi millään odottaa!!

Miten teidän kesä on mennyt? 🙂

hyvinvointi mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *