Elämän pieniä hetkiä

Kävelen kylmissäni töistä kotiin miettien tätä nykymaailman menoa, se on varsin monimutkaista. Stressaavaa.  Rasittavaa. Ei ihan aina oikein jaksaisi tätä. Pimeää. Kylmää. Töitä kahdeksan tuntia putkeen. Kaikkea. Mitä vaan.

Iltaisinkaan ei kerkeä kuin hetken hengähtää ja sitten onkin jo käytävä taas kerran nukkumaan. Aamulla herään uuteen päivään väsyneenä levottomasta yöstä, aamuyön herätyksiä ja omituisia unia. 

Kävelen töihin. Lähden töistä. Tällä kertaa vähän paremmalla mielellä. Meillä on vapaus valita, mihin ajatuksemme kiinnitämme. Vaikka välillä on huono päivä, antaa olla. Nyt päätän ajatella toisin. Vähän iloisemmin.

Sitä paitsi! Meillä on poikaystävän kanssa tulossa vuosipäivä. 17.11 olemme olleet tasan kolme vuotta yhdessä. Tai siitä päivästä meidän yhteinen taipaleemme alkoi, se oli meidän ensimmäinen yhteinen ilta. Vietimme pikkujouluja luonani. Olimme mun kahden kaverin kanssa päättäneet pitää yhteiset pikkujoulut meillä. Väkeä oli tosi paljon. Niin paljon että meillä oli kotona keskellä marraskuutakin kuuma. Olin pyytänyt erästä kaveria ottamaan myös veljiään mukaan bileisiin. Heistä pääsi yksi mukaan, ja hän on nyt mun! ❤️ Kuinka Ihanaa!!

Viime sunnuntaina, eli isänpäivänä juhlimme vuosipäivää menemällä Karjala-turnaukseen katsomaan Ruotsi-Suomi peliä. Viikkoa aiemmin kävin isän kanssa aikaisella isänpäivälounaalla. Ja vaikka Suomi harmillisesti hävisi, oli kokemus yhteinen, kivaa tekemistä yhdessä! Ja isääkin oli kiva nähdä aiemmin ja jutustella niitä näitä, hänen kanssaan kun emme kovin usein näe!

Töissäkin on ollut kivoja hetkiä. Lapset kertoo hauskoja letkautuksia ja on niin vilpittömän aitoja. He saattavat hetken tuntea pahaa mieltä, mutta kohta he eivät edes muista sitä. Voi, miksi en omaa tuollaista taitoa itse? Miksi kaikkeen murheeseen pitääkin takertua tuntikausiksi, päiväkausiksi?

Mutta nyt on ainakin hyvä hetki, nautitaan siitä tämä hetki. Menen kotiin. Luen kirjaa, juon kupposen kuumaa. Ihan parasta. Ja huomenna juhlitaan taas kolmatta vuosipäivää, ehkä syödään jotain hyvää, tekis mieli hakea sushia! 

hyvinvointi mieli hyva-olo terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *