Ruodussa pysyminen

image.jpg

Tein eilen illalla itselleni ostoslistan ja samalla tarkistelin kuinka hyvin kahdenkympin viikkobudjetti riittäisi haluamiini ostoksiin. Menin kauppaan tänään iltapäivällä töiden jälkeen NÄLKÄISENÄ eli vaaran merkit olivat nähtävissä. Kovasti olisi tehnyt napata mukaan sipsejä, mutta taistelin houkutusta vastaan. Kauppakuitti näytti loppujen lopuksi tältä:

image.jpg

Eli ostin juuri ne tuotteet mitä ostoslistaan olin suunnitellutkin, jes! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. Hinta ei vastaa suunitelmassa sillä kaupasta ei löytynyt kahden kilon porkkanapusseja ja tyydyin pienempään. Salsan vaihdoin luomuversioon, sillä se oli vain kymmenen senttiä kalliimpaa. Ja se muovipussi! Miksen voi koskaan muistaa ottaa aamulla kotoa mukaan jotain pussia kauppakassiksi? 

image.jpg

Tältä ne ostokset näyttivät livenä. Tuo sitruunainen lakritsijäätelö oli mielenkiintoisen makuista. Ei missään nimessä pahaa, mutta erikoista. Kyllä se syötyä tulee eli ei huolta.

image.jpg

Jos teen itselleni ostoslistan, käytän siihen Foodie-sovellusta (löytyy ainakin Ipadille ja Iphonelle). Olen asettanut naapuriprisman sovellukseen omaksi kaupakseni, joten näen sen valikoimat sekä hinnat ostoksia suunnitellessa. Kun lista on valmis, sen saa lähetettyä omaan sähköpostiin. Tämä toimii loistavasti ihmiselle, jolla paperiset listat tuppaavat häviämään, mutta älypuhelin on aina tallella. Suosittelen! 

Kommentit (5)
  1. Pakkohan se oli rekisteröityy ennenkuin joku varastaa mun nimimerkin.. Sitä blogia saa vähä aikaa odottaa, kun täällä Lilyssä taitaa olla liikaa ”tuttuja” lukijoita, jotka luimulee tuolla taka-alalla eikä kommentoi.. 😉 

  2. Tuo vaan välillä laskee loppusumman ihan väärin, kun laskee joskus 1 päärynän hinnan kilohinnan mukaan 😉 

    1. Hyvä Paavo, loit omat tunnarit! Millois oma blogi? 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *