Ruokabudjetissa pysyminen viikolla 2

image.jpg

Tällä viikolla pistäydyin kaupassa kahdesti. Ja kerran Alkossa. Siihenhän se kahdenkympin budjetti sitten kuluikin. Prisman isompiin ostoihin meni 8,61€ ja tarjousjauhelihaan 2,99€ eli yhteensä 11,60€. Loppuviikoksi jäi alle kymppi ja ajattelin sillä hankkia täydennyksiä vapuksi. Vaan kuinkas sitten kävikään?

image.jpg

Tuli torstai, vappuaatto, ja suuntasin kohti kauppaa hakemaan seuraavalle päivälle jotain tuomisia yhteiselle Ullanlinnanmäen piknikille. Tajusin yhtäkkiä, että minulla ei olekaan kaapissa jäljellä viiniä tai muuta vastaavaa ja sellaista tulisi saada vappupiknikille. Eli askel kohti Alkoa. Budjettia oli jäljellä 8,40€ + edellisviikolta jääneet 1,23€ eli yhteensä 9,63€.

image.jpg

Olen Alkossa ihastunut viime aikoina muovisiin viinipulloihin; ne ovat paljon kevyempiä (eli juuri passeleita piknikille) sekä niissä on viiniä litran verran. Hinnat ovat olleet kympin luokkaa. Omassa lähi-Alkossani oli tarjolla kolmea erilaista valkkaria muovipullossa (italialaista, ranskalaista ja etelä-afrikkalaista), itse valitsin tällä kertaa Välimeren antimia. Hintaa pullolla oli 9,98€. 

image.jpg

Eli vaikka hyödynsin edellisviikolta jäänyttä ylijäämää tällä viikolla, niin budjetti ylittyi 35 sentillä. Mutta hei, nyt on sentäs vappu eli mitä pienistä ;). Otetaan tämä takaisin ensi viikolla! 

Hyvää vappua kaikille 🙂

P.S. No worries, sain loihdittua tuomisia vappupiknikille kaappien antimista 😉

Kommentit (2)
  1. Aika kallista tuo sun tarjousjauheliha 😉 Mie ostan normaalihintaista tollasta 10% jauhelihaa ja se on halvempaa ku tuo tarjous… Tai ainakin tuon normihinta on aika järkky 😀 Ps. Syötkö seuraavat viikot hernekeittoa (ku on juhlat tuloillaan…) ? 😉

    1. En tota jauhelihaa siis todellakaan normihintaisena ostais 😉 Juhlat on asia erikseen, pätkäisen ennen niitä tän ryhtiliikkeen 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *