Ryhtiliike 2

Hettinen

Seuraavaa ryhtiliikettä mietin pitkään ja 'kuivaharjoittelinkin' jo joitain ehdotuksista. Päädyin ottamaan tällä kertaa jo kommenteissakin ehdotetun vedenjuonnin työn alle.

Olen aina ollut erittäin huono juomaan vettä, se on maistunut lähinnä treenin jälkeen tai erittäin helteisenä päivänä. Ravintolassa tilaan usein ruokajuomaksi kuitenkin vettä, mutta kotona tai töissä se ei maistu ruokajuomana. Juon yleensä ruuan kanssa rasvatonta maitoa joskus saatan ottaa myös mehulasillisen. 

Nyt olisi tarkoitus alkaa lisäämään veden nauttimista ihan arjessa, joko hana- tai maustamattomana kivennäisvetenä. Kahta litraa ei näin 'kylmiltään' pysty päivittäin juomaan, mutta lähdetään pienemmistä määristä liikkeelle. 

Ensimmäisen viikon (sunnuntaista lauantaihin) aikana aion juoda 0,5 litraa vettä päivässä, seuraavana sunnuntaina lisään määrän litraan, sitä seuraavana puoleentoista litraan ja neljännellä viikolla siihen kahteen litraan päivässä. Katsotaan miten onnistuu, vinkkejä otetaan vastaan ;)

 

P.s. Edellinen ryhtiliike, tupakkalakko, on onnistunut paremmin kuin hyvin. Kertaakaan en ole langennut vaikka erittäin usein on tehnyt mieli, viimeksi tänään. Takana 22 tupakatonta päivää, rahaa säästynyt yli sata euroa. 

Kommentit

Paavo (Ei varmistettu)

Mie oon niin messissä tossa vedenjuonnissa.. Muista aamulla pullo valmiiks jääkaappiin. Minusta on ainakin helpompi juoda puolen litran pulloista. Hyvinä päivinä muistin aamulla laittaa 6 puolen litran pulloa jääkaappii... paitsi sitten ku illalla vasta muisti, että oli viel pari pulloa juomatta, ni sai koko yön juosta vessassa, mutta äkkiä se keho tottuu lisänesteesee eikä tarvii juosta koko ajan vessassa.

Hetti
Hettinen

Mulle on hyvä toi sininen lasi, sen tilavuus on just sen puoli litraa :)

Paavo (Ei varmistettu)

No sit ku viel juot 6 tollasta lasii :D

Heiskanen (Ei varmistettu)

Sullapa on monta haastetta menossa! ;) Ja taas sun tekemä ruoka vaikuttaa hyvältä, ainakin kuvien perusteella.

Hetti
Hettinen

Kiitokset :)

Noorasisko
SMTHNG GOOD

Mulla on sama proggis menossa ja onnistuu hyvin kun kuskaa koko päivän duunissa 1/2 litran vesipulloa mukana ja huolehtii, että se tyhjenee ainakin kerran tunnissa ja täyttyy heti kun on tyhjä. Näin menee helpostikin se 2-3 litraa työpäivän aikana, kotona kun juominen jää yleensä vähemmälle. Lämpimällä ilmalla toki vichyä on vieläkin helpompi juoda, mutta se helposti turvottaa itsellä, niin pitäydyn ihan kylmässä kraanavedessä :) Tsemppiä!

Hetti
Hettinen

Kiitos tsempistä :) Itse en duunissa muistaisi juoda edes sitä yhtä pullollista vettä, eilenkin meni yli kaksi tuntia, että kerkesin/muistin juoda kupillisen kahvia :D 

Noorasisko
SMTHNG GOOD

Jep, riippunee aika paljon siitäkin, mitä työkseen tekee :) Mutta kerro ihmeessä myöhemmin blogissa, miten olet onnistunut. Tervetuloa seuraamaan myös mun juttuja tänne: http://www.lily.fi/blogit/smthng-good :)

Hetti
Hettinen

:)

Kommentoi