Ryhtiliike 2

image.jpg

Seuraavaa ryhtiliikettä mietin pitkään ja ’kuivaharjoittelinkin’ jo joitain ehdotuksista. Päädyin ottamaan tällä kertaa jo kommenteissakin ehdotetun vedenjuonnin työn alle.

Olen aina ollut erittäin huono juomaan vettä, se on maistunut lähinnä treenin jälkeen tai erittäin helteisenä päivänä. Ravintolassa tilaan usein ruokajuomaksi kuitenkin vettä, mutta kotona tai töissä se ei maistu ruokajuomana. Juon yleensä ruuan kanssa rasvatonta maitoa joskus saatan ottaa myös mehulasillisen. 

Nyt olisi tarkoitus alkaa lisäämään veden nauttimista ihan arjessa, joko hana- tai maustamattomana kivennäisvetenä. Kahta litraa ei näin ’kylmiltään’ pysty päivittäin juomaan, mutta lähdetään pienemmistä määristä liikkeelle. 

Ensimmäisen viikon (sunnuntaista lauantaihin) aikana aion juoda 0,5 litraa vettä päivässä, seuraavana sunnuntaina lisään määrän litraan, sitä seuraavana puoleentoista litraan ja neljännellä viikolla siihen kahteen litraan päivässä. Katsotaan miten onnistuu, vinkkejä otetaan vastaan 😉

 

P.s. Edellinen ryhtiliike, tupakkalakko, on onnistunut paremmin kuin hyvin. Kertaakaan en ole langennut vaikka erittäin usein on tehnyt mieli, viimeksi tänään. Takana 22 tupakatonta päivää, rahaa säästynyt yli sata euroa. 

Kommentit (9)
  1. Mulla on sama proggis menossa ja onnistuu hyvin kun kuskaa koko päivän duunissa 1/2 litran vesipulloa mukana ja huolehtii, että se tyhjenee ainakin kerran tunnissa ja täyttyy heti kun on tyhjä. Näin menee helpostikin se 2-3 litraa työpäivän aikana, kotona kun juominen jää yleensä vähemmälle. Lämpimällä ilmalla toki vichyä on vieläkin helpompi juoda, mutta se helposti turvottaa itsellä, niin pitäydyn ihan kylmässä kraanavedessä 🙂 Tsemppiä!

    1. Kiitos tsempistä 🙂 Itse en duunissa muistaisi juoda edes sitä yhtä pullollista vettä, eilenkin meni yli kaksi tuntia, että kerkesin/muistin juoda kupillisen kahvia 😀 

      1. Jep, riippunee aika paljon siitäkin, mitä työkseen tekee 🙂 Mutta kerro ihmeessä myöhemmin blogissa, miten olet onnistunut. Tervetuloa seuraamaan myös mun juttuja tänne: http://www.lily.fi/blogit/smthng-good 🙂

  2. Sullapa on monta haastetta menossa! 😉 Ja taas sun tekemä ruoka vaikuttaa hyvältä, ainakin kuvien perusteella.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *