Tonnikalamunakas

image.jpgMunakas on siitä kiitollinen ruokalaji, että siihen voi tunkea vaikka mitä; erilaisia juustoja, kasviksia, maitotuotteita, eri lihoja jne. Tällä kertaa munakas höystettynä purkkitonnikalalla, sipulilla, juustolla ja kermalla.

image.jpg

Pannulle ensin tonnikalaa, valkosipulia ja sipulia.

image.jpg

Toiseen astiaan pari munaa, loraus kermaa ja juustokannikan loput raastettuna (itse käytin basilika-valkosipulijuustoa) ja kunnon sekoitus.

image.jpg

Lisää munamassa pannulle lämmenneen tonnikala-sipulimössön päälle.

image.jpg

Itse kääntämistä varten jouduin pilkkomaan munakkaan muutamaan osaan, jotta sain flipattua ne ympäri. Munakasta ei kannata paistaa liian ’kuivaksi’, jotta mehevyys säilyisi. Hyvää perusruokaa sellaisena päivänä, kun keittiössä ei jaksa huhkia pitkään 🙂

 

 

 

 

Kommentit (1)
  1. Tonnikalamunakas | Puoli Yhdeksän Uutiset
    13.7.2020, 23:41

    […] Tonnikalamunakas – Hettinen | Lily – Tonnikalamunakas. 0 Munakas on siitä kiitollinen ruokalaji, että siihen voi tunkea vaikka mitä; erilaisia juustoja, kasviksia, maitotuotteita, eri lihoja jne. Tällä kertaa munakas höystettynä purkkitonnikalalla, sipulilla, juustolla ja kermalla. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *