Helpot kesäkampaukset

Yksi tämän blogin avainsanoista on helppous. Ruuanlaitossa, kauneudessa, kampauksissa, kaikessa. Erityisesti kesällä haluan maksimoida elämästä nauttimisen ja ulkona vietetyn ajan. Silloin kampausten on oltava nopeita ja helppoja. Ja koko päivän kestäviä.

Tässä kaksi kampausvinkkiä jotka kestävät rantapäivät ja erityisesti letit muuttuvat vaan paremmiksi päivän kuluessa.

Kalanruotoletit

Jaa hiukset kahteen osaan keskijakaukselle avulla. Tee kaksi kalanruotolettiä. Esimerkiksi tässä hyvä ohjevideo. Tämä letti on huomattavasti helpompi oppia videolta, kuin sanalliseen ohjeiden avulla.

Hauskin osa on kiskoa pieniä hiusosioita leteistä. Tämä saa letin näyttämään paksummasta ja rennolta. Erityisen hyvältä letit näyttävät kalastajan hatun parina.

Niskaponnari

Tähän tarvitset minuutin aikaa, kourallisen geeliä, ponnarilenksun ja ehkä pinnin.

Harjaan hiukset ensin läpikotaisin. Otan reilun kourallisen geeliä jonka levitän hiuksiin, ja vedän hiukset päätä myöten ponnarille. En vedä ponnaria tehdessä hiusten latvoja lopuksi hiuslenksun läpi, vaan jätän hiukset ”loopille”. Latvat kierrän ponnarilenksun ympäri ja kiinnitän pinnillä. Hiukset voi tietenkin vetää ihan tavalliselle ponnarille, tai pyöräyttää nutturalle. Kampaus on klassinen, helppo ja tyylikäs.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *