007 ja kultainen kasvonaamio

Hey girl

En voi sille mitään, mutta kultanaamiosta mulle tulee saman tien mieleen Bond-leffat. Tällä kertaa salainen aseeni oli kuitenkin vähän naisellisempaa tyyliä.

Sateinen lauantaiaamupäivä muuttui hemmotteluhetkeksi kun pääsin testaamaan Kauneushoitola Sirpa Kaartille pikakaunistavaa Bielenda kultahoitoa. Kultahoito on tällä hetkellä erittäin suosittu, eikä ihme. Hoito heleyttää, kiinteyttää ja sopii herkemmällekin iholle. Tämän jälkeen iho ei punoita eikä sitä nipistellä missään vaiheessa. Eli varsinainen salainen ase pikkujoulukauteen.

Bielendan tuotteet, joilla hoito tehdään sisältävät kolloidista kultaa, jonka kerrotaan edistävän ihon aineenvaihduntaa, siloittavan ihon ilmejuonteita sekä stimuloivan kollageenin tuotantoa. Bielenda on puolalainen luonnonraaka-aineisiin pohjautuva merkki jonka ideologiana on luonnon kunnioittaminen. 

Hoito alkoi ihon kunnon arvioinnilla ja olin helpottunut positiivisesta arviosta. Sain myös kiitosta aktiivisesta silmänympärysvoiteen käytöstä (älkää skipatko sitä hoitorutiineissanne!). 

Ensin kasvoille tehtiin mikrokuorinta ja sille levitettiin kultaseerumi, jonka vaikutusta vielä tehostettiin ultraäänellä. Ultraääni auttaa ainesosia imeytymään ihoon paremmin. Tähän päälle levitetään hauska, paksu kultanaamio siveltimellä, joka jätetään vaikuttamaan, samalla silmille laitetaan ruusuvesihauteet. (Tässä vaiheessa on pakko todeta että ylimmän kuvan naamiot eivät kuitenkaan liity hoitoon muuta kun nimellisesti :D.) Hoitoon kuuluu myös super rentouttavaa niskan, kaulan ja hartioiden hierontaa. Naamion poiston jälkeen iholle levitetään vielä kultaseerumia ja silmänympärysvoide.

Hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja hehkuvalta kuten luvattiinkin, ja mielestäni tämä on kyllä loistava valinta pikkujoulujen alle pikakaunistajaksi. Hoito kesti kaikkineen tunnin, ja aika meni yllättävän nopeasti.

Sain kotiin testattavaksi hoidossa käytetyt tuotteet, sekä minulle täysin uuden vegaanikosmetiikkatuttavuuden, mutta siitä myöhemmin.

Sirpan kauneushoitola sijaitsee Lahden Okeroisissa, ja hänellä on kattava valikoima kauneushoitoja, lisäksi hän tekee mm. geelikynsiä, ja meikkejä. Samassa osoitteessa on myös hierojapalvelut, eli voit hemmotella itseäsi täällä monin tavoin. Täältä löydät lisätietoa Sirpan hoidoista. http://kauneushoitolasirpakaartti.fi/ 

Mitkä on teidän salaisia aseita pikkujoulukauteen?

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Uuuu, kultainen naamio kuulostaa ihanlta luksukselta ja itsensä hemmottelulta! Olisipa ihana kokeilla!

MarikaJohannaP
Hey girl

Tämä oli kyllä harvinaisen hauska kokemus :)! Ja tämän voi hyvin tehdä meikin pohjalle, eli vaikka juhlapäivänä.

Kirsikka W.

Kuulostaapa ihanalta! Rakastan kaikenlaisia naamioita ja kasvohoitoja, joten itsellenikin tämmöinen kyllä kelpaisi :) Mulla pikkujoulukausi ei oikeastaan vaikuta ihonhoidon rutiineihin liiemmin, ehkä silloin tällöin koitan rasvailla paikkoja huolellisemmin.

MarikaJohannaP
Hey girl

Tämä oli kyllä super kiva hoito. Ja tykkäsin siit että siinä pystyi kunnolla rentoutumaan hoidon aikana :).

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Pitäisköhän alkaa käyttämään silmänympärysvoidetta...? :D

MarikaJohannaP
Hey girl

En ollut tajunnut että sillä on niin kovasti merkitystä :D, mutta erityisen ilahtuneesta reaktiosta vastaukseeni tajusin että kyllä se taitaa olla ihan hyvä käyttää :).

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Niinpä! Otan kans neuvosta vaarin! Pakkohan se on ammattilaisia uskoa :) 

Kommentoi