3+1 must have juttua vaatekaappiin

Hey girl

Mä voin käsi sydämellä vannoa, että olen koko alkuvuoden harkinnut jokaista asuste-, kenkä- ja vaatehankintaa tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin! Mutta...mä rakastan vaatteita! Ja kenkiä, ja hattuja, ja aurinkolaseja ja ja ja...

Olen kuitenkin melko hyvin onnistunut tässä uudessa, tiukemmassa linjassa. Keväällä ja kesällä on silti kiva hankkia jotain uusia juttuja ja pienetkin lisät voivat tehdä vaatekaapin sisällöstä ihan uudentuntuisen.

Poimin kolme (plus yksi) omaa kevät-kesä ihastusta, jotka haluan vaatekaappiani piristämään.

<3 Raidalliset culottes-housut H&M:ltä. Perusvalkoisen topin tai T-paidan kanssa täydelliset. Tai oikeastaan minkä kanssa vaan! Nahkatakin, jakun tai neuleen.

<3 Karkkikengät Mother of pearliltä. Valkoiset farkut ja siniset farkkushortsit huutavat näitä kaverikseen!

<3 Kalastajanhattu H&M:ltä, hello ysärivibat! Mä rakastan kipparihattuja, mutta oon pitänyt niitä ihan liikaa. Kalastajanhattu on just hyvä kesällä. Kaiken kanssa. Parhaat ysärivibat saa kun yhdistää sen nappiverkkareihin ja spaghettiolkain toppiin.

+ 1 (Punaiset ballerinat H&M:ltä, nää nyt vaan on niin ihanat! Minkä kanssa nämä ei olisi kivat?)

 

 

Kommentit

Ilonakau (Ei varmistettu) https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

Nuo punaiset H&amp;M:n balleriinat on ihanat, samoin kuin nuo H&amp;M:n culottes-housut &lt;3 Täytyy lähteä itsekin katselemaan josko löytäisin jotain vastaavaa omaan vaatekaappiini.

Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

MarikaJohannaP
Hey girl

Kummatkin on kyllä ihanat ja monikäyttöiset :).

Minnea
Minnean muruja

Oi, nuo ballerinat! Pitääpä kurkkia H&M:n kenkäosastoa ensi kerralla ;)

MarikaJohannaP
Hey girl

Mä oon ollut H&M:n kengistä aika positiivisesti yllättynyt monta kertaa :). Hyvännäköisiä, edullisia ja ovat kestäneet käyttöä hyvin.

Kommentoi