3x helppoa kesähiustyyliä

Hey girl

Kesällä mielellään käyttää aikaa muuhun kun hiusten väkertämiseen kylppärissä. Haluan että hiukset näyttävät hyvältä, mutta mahdollisimman helposti ja nopeasti. 

Tavallinen letti. Klassikko joka näyttää aina hyvältä. Kesään sopii rähjääntynyt, huolettomasti tehty letti, josta on irtoillut hiuksia kasvoja kehystämään. Jos kaipaa upgreidausta, lettiin voi sujauttaa vaikka pari luonnonkukkaa.

Klipsipinnit. Niin ysäriä, ja niin kätevää. Oli hiukset pitkät tai lyhyet, suorat tai kiharat, parilla pinnillä saa jo aikaan ihmeitä. Ihanteellisia myös silloin jos kasvattaa otsista pois tai kaipaa sille vaihtelua. Juhlalookin saa vaihtamalla pinnit juhlavampiin tai lisäämällä niitä vaikka rivistön kuten Solangella.

Wet look. Yksi mun all time favourite lookkeja kesälle. Rannalla helppo yllä pitää kun vaan pulahtaa järveen säännöllisin väliajoin. Muuten hyvillä muotoilutuotteista, geeli/vaahto+hiuslakka, yksi cooleimmista kesäkampauksista. Toimii aukinaisissa hiuksissa, tai jos haluaa extra coolin lookin, voi hiukset kerätä niskassa yhteen donitsilla tai vaikka laittaa pienelle nutturalle.

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Letti toimii aina :) Ja tuo näyttää suhteellisen helpolta :D

MarikaJohannaP
Hey girl

Letti on kyllä helppo, ja silloinkin kun ei ehdi kuivata hiuksia letti on näppärä :).

Kommentoi