Miten se sokerilakko sujui lomalla…

IMG_7214.JPG

IMG_8291.JPG

Aloitin keväällä sokerihiiren ryhtiliikkeen, karsin ruokavaliota reippaalla kädellä ja pistin treenaamisen uusiksi. Arvasinhan sen jo etukäteen, että kesä tuo tähän todellisia haasteita, loma viimeistään. (Yllä muuten Porvoon Teehuone Helmen ihania kakkuja.)

IMG_8365.JPG

Ennen lomaa olin vielä aika skarppina mutta sitten alkoi jäätelön, suklaan, vohveleiden ja donitsin himo kasvaa liian suureksi. (Kotona saa parhaat jätskitötteröt, tai ainakin övereimmät.)

IMG_8383.JPG

En edes muista milloin viimeksi olen syönyt donitseja…nyt niitä oli vaan pakko saada. Olivat kyllä todella hyviäkin.

IMG_8539.JPG

Mascarpone ja mansikat, to die for!

IMG_9217.JPG

Itseteossa…sokeroitu omenalörtsy Savonlinnassa.

IMG_9681.JPG

Aloitin kuitenkin jokaisen aamun vakioaamupalalla, ja siitä en lipsunut kertaakaan.

IMG_7208.JPG

Lahden Satamakahvilassa…

IMG_0411.JPG

Näille vohveleille ei vaan pysty sanomaan ei. Heinolan harjupaviljonki on maailman paras vohvelikahvila.

Josaain vaiheessa lomaa, päätin vaan että okei, nyt on turha stressata. Jos ne herkut nyt on osa tätä lomaa, olkoot. Treenaamisesta en kuitenkaan lipsunut kertaakaan, ja lisäsin siihen vähän tehoa.

En huomannut että paino olisi lisääntynyt tämän herkutteluputken seurauksena, mutta mulla se vaan vaikuttaa yleisoloon. Sokeri ei vaan ole keholleni hyväksi. Ehkä opetuksena tässä on ollut että ei tarvitse olla niin ehdoton. Välillä voi antaa itselleen luvan herkutella oikein huolella.

Muoti Ruoka ja juoma Terveys Trendit
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.