Helpot uuniquesadillat

Käsi ylös, jos rakastat quesadilloja, mutta inhoat niiden paistamista. Rakastan meksikolaista ruokaa, ja jos joutuisin valitsemaan vain yhden maan jonka makuja söisin loppuelämäni, se olisi hyvin tiukka taistelu italialaisen ja meksikolaisen keittiön välillä.

Teki mieli tehdä facepalm kirjaimellisesti, kun näin uuniquesadillojen reseptin S-ryhmän asiakaslehdessä. Niinpä, miksei niitä tekisi uunissa, helposti ja nopeasti, sen sijaan että kikkailee niiden kanssa pannulla yksi kerrallaan.

Meillä onkin sen jälkeen nautittu quesadilloja aika paljon…

Ne tehdään näin:

  • levitä tortilloja uunipelille, meillä mahtuu neljä aika kivasti kerralla.
  • voitele tortillat salsalla, kokeilin salsan tilalle cheddar-jalopeno Koskenlaskijaa, ja se oli aivan loistavaa
  • ripottele päälle sipulia, tomaattia ja paprikaa.
  • jos haluat, lisää kanaa, fetaa tai vaikka härkistä.
  • laita paljon juustoraastetta
  • laita tortilla kanneksi.
  • paista noin 5-6 minuuttia 225-asteen lämmössä.
  • Nauti!

Kauppalista:

  • paprikaa
  • punasipulia
  • tomaattia
  • juustoraastetta
  • tortillalevyjä
  • salsaa
  • Cheddar-jalopeno-koskenlaskija
  • kyytipojaksi (jos haluat): creme fraichea, avocadoa, jalopenoja, maissilastuja, korianteria

Parasta quesadilloissa on se, että nehän voi käytännössä täyttää ihan millä huvittaa :)!

Koti Ruoka ja juoma