Helppo arkiruoka
Parhaat ruokareseptit ovat helppoja valmistaa ja muistaa, nopeita oppia sekä valmistaa, koostuvat perusraaka-aineista, ja ovat täysin päästä keksittyjä!
Tykkään selata reseptejä mutta harvoin päädyn niitä kokeilemaan. Sen sijaan yritän arjessa säveltää sellaisia ruokia joista voin ottaa evääksi muutamana päivänä, jotka maistuvat hyvältä ja joiden parissa en puurra kokoiltaa.
Näin syntyi viiden aineen pasta, edellisen neljän ainesosan pastareseptin rinnalle.
Uusi lempparipastani on moniviljapasta, jossa on mukana ruista ja kvinoaa. Tässä on kunnolla makua, ja loistava koostumus.
Mutta se itse resepti…
tarvitset
– pussin pastaa
– pussin pakasteherneitä
– kolme pientä banaanisalottisipulia
– chilikoskenlaskija purkin
– salaattijuustoa purkin
Keitä pasta ja samaan aikaan leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Heitä herneet pastan sekaan loppumetreillä pastan keittämisessä.
Kaada keitinvesi pois. Lisää sekaan koskenlaskija, juustokuutiot ja sipuli. Sekoita ja nauti.
Superhelppoa ja hyvää.