Aikuisten "mehujäätelöt"

Hey girl

Ei taida olla salaisuus että Aperol Spritz on ihan ehdottomasti mun lempidrinksu.

Ja tänä kesänä opin arvostamaan sitä ihan uudella tavalla kun tajusin että ei sitä Lahdesta saakaan. Kaverini kanssa keksittiin eräs keskiviikkoilta lähteä Spritzereille. Kello oli vähän vaille seitsemän ja eka terassi päätti mennä kiinni. Oltiin ehkä vähän yllättyneitä, mutta siirryttiin seuraavaan. 

Tilattiin tiskillä iloisesti kaksi Aperolia. Jota seurasi hiljaisuus. Ja kuiskuttelu tiskin toisella puolella. Katselin että siinä se Aperol pullo oli hyllyssä, ja mietin että mikäköhän tässä on nyt ongelma. Lopulta meille sanottiin että se nyt maksaisi melkein kympin kun sen joutuisi tekemään isompaan lasiin kun ei ole kuoharilasia...ja me ei siis vaan saatu juomiamme.

Seuraavana päivänä hainkin tarpeet kotiin :D. Päätin testata miten tämä toimii mehujään muodossa ja toimiihan se!

Laitoin 1/3 Aperolia, 1/3 vettä, 1/3 alkoholitonta kuoharia ja appelsiinisiivun jokaiseen muottiin. Sekä ihan vähän hunajaa.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Näyttää hyvältä ja ehkä maistuukin. :) Tykkään näistä sun kuvista muutenkin, niissä on usein jotenkin vahva tunnelma ainakin mun silmissä. Tästä mulle tulee mieleen joku ihana rantabaari auringonlaskun aikaan ja palmut (ja toki kädessä ehkä juuri tuo mainitsemasi drinksu). :)

Ihmeellinen vastaus baarityöntekijältä, jos olisitte ne drinksut kuitenkin ostaneet hinnasta huolimatta. Helsingissähän ei paljon viitsi hintaa ajatella, koska jos joskus haluaa hyvän drinkin niin sitten sen myös ostan, vaikka hinta yleensä onkin täysin kohtuuton...

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :) <3!

 

Joo, kyllä minustakin oli vähän kummallinen asenne, ja kun ei tuo kymppi ole kuitenkaan edes drinkistä vielä kallis. Säästän jatkossa rahani, ja ostan Helsingissä käydessäni niitä drinksuja mitä mieli tekee :).

Minnea
Minnean muruja

Näyttää herkulliselta, juuri sellaiselta lämpimän kesäillan mehujäältä! Itsellä jäisi nuo kyllä syömättä, sillä en voi sietää Aperolia! Testasin sitä taas tänä kesänä, mutta kun ei niin ei :D

MarikaJohannaP
Hey girl

Näitähän voisi kokeilla jollakin muulla drinksulla myös ;). Tässä ehtii vielä hyvin säveltää toisenkin maun. Mulla kävi Aperolia kanssa niin että ensi maistamisella en tykännyt yhtään, mutta tänä kesänä tykästyin täysin.

Kommentoi