Asioita joita yli 30 v. naisen ei tulisi koskaan...

Hey girl

...tehdä on kuunnella kenenkään muun rajoituksia tai ”hyvää tarkoittavia” neuvoja siitä mikä sinun ikäiselle ihmiselle on sopivaa.

(Tämä ei ole niitä super ärsyttäviä listoja joita ei kenenkään pitäisi julkaista.)

Itseasiassa tämä pätee ihan kaiken ikäisiin. Ole kapinallinen, kulje omaa polkuasi, tao omaa rautaasi. Jos se on jostakin epämukavaa tai väärin, mitä sitten? Et ole pizza, sun ei tarvitse miellyttää muita. (Jos olet ttodella nuori, kannattaa kuitenkin sen verran kuunnella vanhempia, että he luultavasti tarkoittavat hyvää, rakastavat sinua enemmän kuin kukaan muu, ja ovat luultavasti tehneet läjäpäin virheitä joita kaikkia ei ehkä kannata toistaa...Silti, kuuntele myös sisäistä ääntäsi.)

Meidän ei tulisi myöskään koskaan alkaa rajaamaan muiden elämää itsellemme sopiviin lokeroihin. Vaikka meissä kaikissa on jotain samaa, ihmisne toimintaperiaate on melko samanlainen :D, me ollaan kuitenkin kaikki erilaisia, eri ajatuksilla ja mieltymyksillä varustettuja.

Ollaan omia itsejämme, annetaan muidenkin olla ja pistä tästä ehkä maailman inspiroivin ysärivideo soimaan :).

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

WORD!!! <3

LoviisaS
KOTISMI

Meitä on niin moneen junaan, ettei VR:llä vetureita riitä. Yritän pitää tämän mielessäni joka päivä ja se helpottaa suhtautumista niin omiin kuin toistenkin tekemisiin. :) Ei tarvitse rajata ja lokeroida, jos annetaan kaikkien kukkien kukkia. Ja eikös se ikäkin ole vaan numeroita...

-KOTISMI

MarikaJohannaP
Hey girl

Hyvin sanottu. Tuo on kyllä hyvä pitää mielessä :).

josha

Asiaa! Mulla on muuten blogissa haaste sulle. Mutta saat ihan itse valita haluatko tehä sen vai et :D

MarikaJohannaP
Hey girl

Jee! Ilman muuta teen :)! Kävinkin jo lukemassa sun vastaukset ja oli kyllä mielenkiintoinen postaus :)!

Thebs (Ei varmistettu) http://outlandishblog.com

Huh, pelästyin jo, että tämä on taas yksi turha listaus typeriä asioita, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, mutta yllätyin positiivisesti! WORD!
Kolmekymppiä lähestyy uhkaavasti ja itselläni nousee niskavillat pystyyn kun joku urputtaa kolmenkympin kriisistä, koska se on ihan sama onko 28, 29, 30, 31 tai 32 vee. Elämä jatkuu joka vuosi.
Joka tapauksessa pyrin järkkäämään mahdollisimman isot pirskeet kun se päivä koittaa, koska any excuse ! ;)

Nettanen

Täysin samaa mieltä!! :)

 

Kommentoi