Avaruustakki

Hey girl

Kiitos sinulle, joka keksit tehdä näistä puffer-toppiksista trendikkäitä! Tänä talvena on ollut nautinnollista odottaa bussia kun tuntuu, että olisi kääriytynyt peittoon, mutta ei onneksi näytä siltä.

Sovittelin erilaisia puffereita, ja tyhmyyksissäni jätin hopeisen takin kauppaan. Eikä niitä myöhemmin ollut enää missään kokoani.

Noisy Maylta kuitenkin löytyi tämä hauskanmallinen, pään yli vedettävä toppis. Hopeanvärisenä.

Mietin hopeanvärisiä takkia etsiessä, että miksi ihmeessä valtaosa Suomessa myytävistä talvitakeista on mustia? Täällä on pitkä, pimeä kausi jolloin ihmisiä on ulkona lähes mahdotonta erottaa ilman heijastinta. Joten miksi mustat vaatteet siihen päälle? Näissä hopeisissa ja kullanvärisissä takeissa ei taatusti jää huomaamatta. 

Tämä takki ei myöskään jätä ketään kylmäksi. Hauskin kommentti tähän mennessä on ollut "mikä ihmeen avaruustakki sulla on päällä?".

 

Kommentit

Suttastiina

Tämän vielä käsittelet heijastinspraylla, niin takuulla näyt pimeässä!

MarikaJohannaP
Hey girl

Loistavaa idea :)! Onko sulla muuten kokemusta heijastinsprayn käytöstä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Monilla on vain yksi takki kerrallaan käytössä, joten siksi musta on paras valinta, kun sopii kaiken kanssa. Esim. mulla ei ole villakangastakkeja ja trenssejä kuin yksi kappale kumpaakin ja siksi mustia. Toppa- ja tuulitakissa ym. on sitten väriä. :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Totta, itselläkin on aika rajallinen määrä takkeja käytössä ja niiden väriä ja mallia tulee mietittyä aina harkiten. Tarkoitin sitä että itsestä tuntuu että kaupoissa on hyvin musta- ja tummavoittoista toppa- ja ulkoiluvaattetta tarjolla.

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihastelinkin tätä jo Instassa! IHANA!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)!

Kirsikka W.

Vitsi miten kivan näköinen! Mulla aina noissa toppiksissa häiritsee enemmän malli kuin väri, koska yleensä tunnen oloni ihan lumiukoksi. Tässä tosin on superkiva mallikin, vähän tollainen hupparimainen :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos:). Tykkään kanssa itse tästä mallista, ja siitä että tuo takin kaulus tulee korkealle ja suojaa kaulan hyvin.

Kommentoi