Babyface

Hey girl

Kesällä jätän paksummat voiteet sivuun ja käytän mieluummin kevyitä voiteita ja geelejä. 

Kasvonaamioilta toivon silti tehoa, ja käytän niitä usein. Vaikka käytän aurinkosuojaa, haluan silti minimoida auringon vaikutuksia myös kosteuttamalla ulkoisesti, sekä  antioksidanttipitoisella ruokavaliolla sisäisesti. Varsinkin kun olen mielelläni auringossa vaikka koko päivän.

Ihanan Supermoodin Babyface maskin korkkasin käyttöön kesän alussa. Sen heleyttää ja kirkastaa ihoa. Vaikuttavat ainesosat ovat antioksidanttinen ginkgo biloba, matkipapusiemenuute ja piparminttuöljy.

Antioksidantit korjaavat ihoa, siemenuute kirkastaa ihonväriä ja parantaa ihosolujen uudistumista. Piparminttuöljy rauhoittaa ja viilentää ihoa. Eli ihanteellinen kasvonaamio myös silloin kun aurinkovoide on päässyt unohtumaan...

Vaikka Babyface-mask on Youth glo-sarjaa joka on suunnattu kypsemmälle iholle, sopii se mielestäni kaikille ihotyypeille jotka kaipaavat hemmottelua biitsipäivän jälkeen :).

 

Olen aina yhtä fiiliksissä siitä että meillä on näin upea kotimainen luonnonkosmetiikasarja. Nää pakkaukset ihanien sydämineen ovat vaan niin söpöjä, ja kun siihen vielä yhdistetään tehokas sisältö, olen myyty.

* tuote saatu testiin blogin kautta

Kommentoi