Brush brush baby

Hey girl

Kuivaharjausta suositellaan usein selluliitin hoitoon. Se vaan tuntuu työläämmältä kun esim. selluliittivoiteen levitys. Kenellä on oikeasti aikaa harjailla itseään päivittäin ennen suihkua?!

Mutta, varaudu siihen että kun tähän lähdet, haluat löytää sille aikaa. Kuivaharjaus on nimittäin kaikista toimivin keino sileämmän ihon saamiseksi. Ainakin itsellenäni. Iho on huomattavasti tasaisempi ja kauniimpi. Talvellakin. Lisäksi saat kaappitilaa kun voit luopua muutamista purnukoista kaapissa, tuo harja ei vie paljon tilaa.

Sen lisäksi että kuivaharjaus antaa kyytiä selluliitille, se parantaa lymfakiertoa ja poistaa kuona-aineita kehosta.

Muutamia vinkkejä kuivaharjaukseen:

- harjaa pyörivin liikkein, alhaalta ylöspäin sydäntä kohti 

- harjaa ennen suihkua

- pidä kuivaharjausharja puhtaana

- älä hankaa liian lujaa, iho ei saa mennä rikki

- harjaa noin 3-5 minuuttia kerrallaan

Netistä löytyy hyviä ohjeita hakusanoilla kuivaharjaus ja dry brushing.

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Mulla on harja, mut en ole koskaan käyttänyt sitä :) Ehkäpä nyt...

MarikaJohannaP
Hey girl

Mullakin kesti ennen kun maltoi tät kokeilla, mutta nyt yritän tehdä tämän niin usein kun mahdollista. Pitää ihon pinnan sileänä ja esim. itseruskettavat näyttävät paljon paremmalta iholla kun kuollut ihosolukko harjautuu pois.

Lumos

Täälläkin kuivaharja odottelee kaapissa jälleen uutta inspisaaltoa. Ei ole vielä näkynyt! Mutta se eneimmäisten kertojen pöly mikä jaloista lähtee, HUH HUH! :D

MarikaJohannaP
Hey girl

Siinä kyllä pöllyää :D, samoin joskus talvella kun on oikein kylmää. Itsellänikin on vähän harjausmotivaatio hukassa ja yritän tässä muistutella blogin keinoin itseäni :).

Kommentoi