Dopamiinihommat

Hey girl

Tein Love Incin testin "oletko serotoniini- vai dopamiinivoityoine ". (Testi täällä http://loveincmedia.com/2017/03/01/testaa-oletko-dopamiini-vai-serotoniinivoittoinen/). Tavallaan kyllä arvasin mitä sieltä tulee vastaukseksi, mutta testi oli mielenkiintoinen ja hyvin silmiä avaavakin.

Turhaudun helposti, ja kaipaan huippuja, jännityksen tunnetta. Vaikka en nyt mikään hurjapääkään varsinaisesti ole. Mutta selvä dopamiinitapaus :D.

Haastan itseäni eri tavoin, ja jos en hetkeen kokeile rajojani, musta alkaa puskea vähän rasittava narisija esiin. Tässä on kokeiltu karting-autoilut, avantouinnit, työhaasteita, tankotanssia ja vaikka mitä.

Mä uskon että erilaiset rajojen kokeilemiset kasvattavat, kehittävät sekä tuovat sisältöä elämään. Saavat sydämen lyömään vahvemmin ja lujempaa.

Siksipä ryhdyin seuraavaan haasteeseen. Asiaan  mikä on aina pelottanut, kiinnostanut ja jännittänyt mua. Mä buukkasin omille töilleni näyttelyn! Olen aina jotenkin ajatellut että pitää olla "oikea taiteilija" jotta näin voi tehdä, mutta loppujen lopuksi elämä on liian lyhyt tuollaisiin ajatuksiin.

Kommentoi