Enchanted eye cream

Hey girl

Kaksi tuotetta joista tuntuu, että aina löytää hyvän, mutta ei just sitä täydellistä, ovat ripsiväri ja silmänympärysvoide.

Täydellistä ripsiväriä en ole vieläkään löytänyt, mutta nyt tuntuu siltä että "the" silmänympärysvoide on löytynyt. Ainoa asia joka itseäni vaivaa hieman on se, että tuote sisältää parabeenejä, joita mieluummin vältän kosmetiikassa.

Mutta sain siis Lushin Enchanted eye creamin Forumin Lushin avajaisista testiin, ja nyt olen ehtinyt testailla voidetta kunnolla.

Edellinen voiteeni oli jellymäinen geeli, ihana, mutta kuitenkin toivoin enemmän kosteuttavia ominaisuuksia.

Tämä silmänympärysvoide on tuhdimpi ja selvästi hoitavampi koostumukseltaan, mutta ei liian raskas. Se imeytyy nopeasti ja menee kiireaamuinakin meikin alle nätisti. Kun on tullut oikein huolella siristeltyä auringossa silmiä, teen tästä illalla naamion niin että levitän vähän enemmän voidetta, annan vaikuttaa kymmenisen minuuttia ja pyyhin ylimääräiset pois. Vaikuttavina ainesosina tässä on laventeli-hunajavesi ja luomuöljyt. 

On muuten hauska tietää kuka tuotteen on valmistanut. Nämä pakkausten tarrat ovat tosi symppiksiä.

 

 

Kommentit

Kirsikka W.

Mä olen yrittänyt käyttää silmänympärysvoiteita, mutta en vain ole onnistunut tekemään siitä mikäänlaista rutiinia. Onneksi ei vielä ehkä ole tarvettakaan :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Mulla se jotenkin menee siinä automaattisesti seerumin jälkeen. Ja äitini on jotenkin iskostanut mieleen että se on niin tärkeää muistaa käyttää :).

Kommentoi