Eniten inspiroi nyt

Hey girl

Olen huomannut, että elämässä on ihan selviä syklejä. Säännöllisin väliajoin tulee täysi kyllästyminen kaikkeen. Jutut, joista oli ihan fiiliksissä, ei sytytä enää yhtään. Kaikki on vaan blaah ja niin nähty. Kuin purkka josta on mennyt maku. 

Olen oppinut toivottamaan nämä kyllästymiset tervetulleiksi, koska niiden jälkeen tulee uudistuminen. Tarvitsen niitä jotta voin löytää jotain uutta ja inspiroitua. Joskus niiden jälkeen lähtee puolet vaatekaapista kierrätykseen, joskus vaihtuu harrastus.

Innostuin viime viikolla ihan superpaljon kahdesta jutusta. Toinen niistä sai mut haaveilemaan kylpyammeesta! Nämä ihanat kukkaiskylvyt nimittäin. Olen selaillut näitä kuvia ihan rakastuneena. Mikäs olisikaan pulahtaessa tuollaiseen ihanaan pionikylpyyn. Tsekkaa hastagillä #floralbath.

Toinen inspiraationlähde ovat nämä erilaiset suolakivet ja kristallit. Haluaisin sisustukseen ehdottomasti jotain tällaista boho-hippifiilistä. Suitsukkeet eivät ole mun juttu, mutta nuo erilaiset kivet ja kristallit voisivat toimia sisustuksessa upeasti.

Kumpikin kuvamaailma on raikasta vaihtelua omaan tyyliini.

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Amme on kyllä ihana. Monessa kodissa se on ollutkin...nyt ei. Se vain nostaa vesilaskua tuhottomasti :) mutta ne kuumat kylvyt......

MarikaJohannaP
Hey girl

Amme olisi kyllä ihana saada :). Meillä oli lapsuuden kodissa amme, mutta sen jälkeen ei oo missään ollut.

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Nuo kivet ja kaikki on niin ihania <3 itsellä löytyy pari kaunista yksilöä!

MarikaJohannaP
Hey girl

Niin on :)! Mistä sä olet sun kivet löytänyt?

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ametistin olen saanut serkultani monia vuosia sitten, ja toisen vaaleanpunaisen kauneuden ystävältäni viime syksynä onnea tuottamaan - sitä se on tuonutkin viime aikoina. :) 

oliskohan jalokivigalleriassa tm pikkuputiikeissa myynnissä! Netistäkin löytyy! Kauniita ne on sisustuksessa, <3

rauniamanda
rajojen yli

oi kun ihania kuvia ja tunnelmia
itsekin tykkään tosi paljon tuon kaltaisista sisustus jutuista. kylpyamme olisi kyllä todella ihana ja nuo kukkais kylvyt.

MarikaJohannaP
Hey girl

On kyllä ihania :), inspiroivaa nähdä tuollaisia kuvia Instagramin feedissä, talvisten kuvien seassa.

Saranda
Tyhjä ajatus

Tosi kauniita kuvia! Ja vitsi tää kolahti "olen oppinut toivottamaan nämä kyllästymiset tervetulleiksi, koska niiden jälkeen tulee uudistuminen. Tarvitsen niitä jotta voin löytää jotain uutta ja inspiroitua." Tää oli niin hyvin sanottu! :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos <3, ihan mahtava kuulla! Mulla kesti pitkään tajuta että miksi se fiilis aina tulee, mutta kaikelle on syynsä :).

Kommentoi