Ensituntuma Essenceen

Hey girl

Nolo tunnustus heti alkuun. Mä en ollut vielä testannut Essencen meikkejä!

En vaan ollut törmännyt niihin missään ja nyt kun huomasin että ne olivat tulleet Citymarkettiin olin kuin lapsi karkkikaupassa. Olin todella pettynyt kun olin kuvitellut shoppailevani alessa juhannusperjantaina, mutta mikään kauppa ei ollutkaan auki. Essence-hyllyköt lievittivät pahaa mieltäni hyvin tehokkaasti :)!

Tsekkasin nopeasti heidän sivuiltaan tietoja tuotesarjasta, ja sitten aloin tutkia tuotteita. Muistelin että heidän ripsiväriä mulle oli kehuttu jotenkin päätin ottaa sen testiin. Päivän kokemuksella voin sanoa että ripsiväri on pysynyt nätisti paikoillaan koko päivän. 

Turkoosin vihreä rajauskynä oli myös ihan pakkohankinta. Rajaukset pysyivät siisteinä iltaan asti. Väri on juuri sellainen mitä olen etsinyt, ja se levittyi helposti.

Kesä ei ole kesä ilman tahmeaa huulikiiltoa, siksi tämä ihana karkkikiilto. Tässä on muuten ihan mielettömän hyvä  tuoksu.

Kai se on vaan pakko uskoa että joskus hyvä voi olla myös edullista. Yksi asia mitä jäin tuotteisiin kaipaamaan olisi jonkinlaiset sinettitarrat. Mä en tykkää yhtään arpoa onko tuotteet avattuja vai ei.

Kommentoi