F*ck it -list

Hey girl

Luonnoksissani on odottamassa bucket list-tyyppinen juttu. Tätä kirjoittaessa on kuitenkin maanantai, ja olen viime viikolla ahminut Grace ja Frankien viimeisimmän tuotantokauden, joten musta tuntui että mun täytyy tehdä fuck it-list. 

Rakastan Grace ja Frankie-sarjaa, ja hahmojen mutkattomuutta. Sitä miten jossain vaiheessa alat oikeasti keskittyä olennaisiin asioihin. Uskallat sanoa ”fuck it” asioille joilla ei ole oikeasti mitään merkitystä isossa kuvassa. On ihanaa että kypsä nainen esitetään vahvana, elämänhaluisena persoonana joka uskaltaa ottaa sen mitä haluaa.

Mutta siihen listaan, välillä on ihan Ok heittää fuck it-listaan kaikki asiat jotka ärsyttävät tai joilla ei ole loppujen lopuksi mitään merkitystä vähän ajan päästä.

- kina ihmisen kanssa joka ei edes halua ymmärtää sua. Älä lähde siihen. Aika on arvokasta.

- päänsärky. Ärsyttävää. Seuraa usein siitä että olen pyörinyt liian monen fuck it-listan asian parissa.

- märät sukat. Se aika vuodesta että oikeasti mitkään kivat kengät eivät ole kelpoisat ulkoiluun. Mutta nämä kelit tarvitaan jotta saadaan kevät.

- se ikuinen ”mitä tänään syödään, mitä huomenna evääksi”. Joskus tuntuu että elämän eniten pohdittu asia on se mitä ruuaksi. Joskus on ihan on hakea silloin vaikka pizza, ja vetää jämät seuraavana päivänä evääksi.

- turha murehtiminen. Olen huomannut että murehdin usein asioita joita ei ole vielä edes tapahtunut, ei ehkä koskaan tapahdu edes...turhaa kärsimystä siis, jolle todellakin sanon että fuck it!

FI-listan hienous on myös se, että fiilis kohenee jo kun asiat listaa, ja huomaa myös sen että ei sinne listalle nyt kuitenkaan tullut viittäsataa ranskalaista viivaa. 

 

Kommentit

Saana Väliheikki
LAVLI

Grace&Frankie ovat kyllä ihan parhaat roolimallit! Ja oispa niin hot vielä sen ikäsenä :D

MarikaJohannaP
Hey girl

Niin on! Samaa toivon :)!

smagardi
astu harhaan

Grace & Frankie best! <3

MarikaJohannaP
Hey girl

Kyllä <3!

Tuulitar
Arolan tuulia

Tällä hetkellä tulisi pitkääkin pidempi fuki fuki lista! Korvaan listan kuitenkin sanoilla Elossa ja Kiitollisuus! Elämäni kolmanneksi pelottavimmat päivät takana.

MarikaJohannaP
Hey girl

Voi ei! Toivottavasti tilanne lähtee menemään parempaan suuntaan <3!

Tuulitar
Arolan tuulia

Pakko mennä, ei anneta periksi!

Kommentoi