Helmifarkut

Hey girl

Farkut ovat vaatekappale joka vaan paranee vanhetessaan. On vain muutamat farkut joista olen luopunut kirppikselle tai kaverille, yleensä käytän ne kirjaimellisesti riekaleiksi. Ja sittenkin niistä saa vielä farkkushortsit.

Farkkumateriaalia on myös helppo muokata. Kuluttaa, repiä, hapsuttaa, maalata, vaalentaa tai vaikka silittää siihen merkkejä.

Tällä kertaa yhdet vanhat perusfarkkuni olivat fressimmän ilmeen tarpeessa, ja olin halunnut helmikoristeisia farkkuja jo pitkään.

Löysin Flying Tigerista pussin helmiä kahdella eurolla. Ei paha hinta uudistukselle! Merkkasin ensin helmien paikat tussilla ja sitten vaan neulaa ja lankaa käteen.

Tässä vielä muutama inspiskuva joita sovelsin. Farkuista laitan kuvia myöhemmin asupostauksessa.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana idea! Minä olen aikeissa laittaa käyttämättömän käsikorun helmet yhteen vanhaan neuletakkiin, kun näin kaupassa neuleen, jossa helmiä. :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Loistava idea, neuleeseen ne toimii varmasti super hyvin.

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Mä voisin kans tuunata kevättä kohden jotkut farkut! Ah ihanaa, kohta on niin lämmin että voi laittaa vaan neuleen, farkut ja pikkukengät jalkaan - farkutkin pääsee enemmän oikeuksiin ilman peittäviä talvivaatteita!

MarikaJohannaP
Hey girl

Mäkin odotan ihan innolla kevättä, vaikka jotkut talvivaatteet on ihania, mutta niitä joutuu käyttämään niin pitkään. 

Kirsikka W.

Jännä idea! Jään innolla odottelemaan, minkälainen lopputuloksesta tuli :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Täytyykin tehdä pian se asupostaus, musta lopputulos on kyllä ihan onnistunut :).

Kommentoi