Helppoa elämää

Hey girl

 

* tuotteet saatu blogin kautta testiin

Onko muilla sama fiilis kesällä, että aikaa käyttää mieluummin kaikkeen kivaan ja vaikka auringosta nauttimiseen, kuin kylppärissä hifistelyyn?

Yksinkertaistan asioita siinä missä pystyn ja yksi keino on monitoimituotteet. Näissä SMPL:n tuotteissa, toisessa on pesuainetta joka toimii kasvoille, hiuksille, vartalolle ja käsille, toisessa kosteusvoide jota voi käyttää samaan tapaan. Wash-pesuaineessa on jojoba-öljyä ja bambu-uutetta, ja se sopii myös herkälle iholle. Lotion-kosteusvoiteessa on kookosöljyä, aloe veraa, aprikoosin siemenöljyä ja E-vitamiinia. Kahdella purkilla hoituu siis koko vartalon hoito, hiusten hoito ja tarvittaessa vaikka meikin poisto.

Nämä ovat aika näppäriä myös reissuun ja mökille lähtiessä koska purkkien määrä vähenee huomattavasti. SMPL:n tuotteet ovat myös unisex-tuotteita, eli koko porukka voi käyttää samoja tuotteita. Meillä puoliso ei ole kauhean harjaantunut vartalon- ja hiustenhoitotuotteilla läträäjä, joten nämä ovat hänellekin ihanteellisia.

Olen ihastunut SMPL:ään sen konstailemattomuuden takia. Heillä on tavoitteena valmistaa tuotteita joissa ei ole mitään ylimääräistä: ei synteettisiä tuoksuja ja öljyjä tai parabeeneja. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla. Osassa tuotteista on kevyt kaakao-vaniljan tuoksu, mutta mm. pesuaine ja kosteusvoide ovat tuoksuttomia. Eikä sekään haittaa että pakkaukset ovat pelkistettyjä ja tyylikkäitä.

 

 

SMPL:ää löydät MariMari-putiikista Lahdesta, sekä heidän nettikaupasta http://www.marimari.fi/fi/SMPL+Skincare/71

 

Tässä aikaisemmat SMPL-tuotesarjan postaukset:

http://www.lily.fi/blogit/hey-girl/spf30

http://www.lily.fi/blogit/hey-girl/ihmekivi

http://www.lily.fi/blogit/hey-girl/puuteripesu

* tuotteet saatu blogin kautta testiin

Kommentoi