Herkuttelua Bar Cónissa

Hey girl

Lauantaina koitti vihdoin odotettu tyttöjen ilta, jota oli jo useampi kuukausi sitten alettu suunnitella. Olin tästä niin innoissani että skippasin lomareissun, ettei iltaa tarvitse siirtää. 

Alusta asti oli sovittu että menemme Bar Cóniin, ja mulla oli paikan suhteen korkeat odotukset. 

Kun astelee Kamppiin sisään ja portaita ylös, ei ehkä odota astuvansa tällaiseen tunnelmaan. Bar Cónissa on valoa, musiikkia ja iloista puheensorinaa. Eka ajatus on että tuntuu kun olisi jossain ulkomailla.

Paikka on sisustettu ihanan rennosti, ja se on kutsuva, juuri sellainen missä tekee mieli istua pitkälle hämärtyvään kesäyöhön ja nauttia tapaksia ja viiniä niin paljon kun jaksaa. Ja kun henkilökunta on ystävällistä ja palvelu moitteetonta, on myös helppo vaan istua ja chillata. Jos sulla on ollut raskas viikko töissä, suosittelen että menet tämän paikan kautta kotiin :).

Entäs se itse asia, eli tapakset ja viini. Tilasin juustolajitelman, vihreitä paprikoita ja kuivaa, mutta hedelmäistä valkkaria alkuun. Lisäksi otin salaatin jossa on selleriä, fenkolia, pähkinää, aurajuustoa ja kurpitsapyrettä. Ja ihan täydellisiä tomaattileipiä. Jopa selleri oli hyvää!

Annokset on juuri sopivan kokoisia, ja jokaiselle löytyy jotain hyvää. Jälkiruokaa en ollut edes suunnitellut ottavani, mutta kun kuulin taikasanan köyhät ritarit ja jäätelö, olin myyty. En edes muistanut ottaa kuvaa kun halusin vaan päästä äkkiä maistamaan. Ja kun olin maistanut, en malttanut lopettaa. Kuusijäätelö, jota annoksessa oli, oli perfect! Parhaita jälkkäreitä mitä olen koskaan maistanut, ja believe you me, niitä on paljon :D.

Jos rakastat ruokaa ja hyvää tunnelmaa yhtä paljon kun minä, tää on sun paikka.

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Hyvältä näyttää, olisi syönyt ilolla. Ihan varma en sellereistä ole kuitenkaan. Jälkkärinkin kuulosti niin :P

MarikaJohannaP
Hey girl

Ja listalle jäi vielä paljon ihanuuksia joita täytyy päästä maistamaan :).

Saranda
Tyhjä ajatus

Kuulostaa aivan taivaalliselta! Kiitos vinkistä. :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Sitä se oli :), mulle kelpaisi yksi köyhäri ritari välittömästi :).

Kommentoi