Huulikompleksi

Hey girl

Minä: en mä tajua miksi kaikkien pitäisi olla samasta muotista

Minä: tuo huulien täyttäminen on mennyt ihan överiksi, ei se aina ole edes kaunista

Minä: sitä on hyvä hyväksyä itsensä sellaisena kun on, nämä mun pienet huulet on ihan ok

Myöskin minä, googlaa "miten luonnollisesti saa pulleammat huulet" ja "paras huulia pullistava huulikiilto". 

Myöskin minä, kysymässä Kicksin myyjältä toimiiko se ihan oikeasti. Ja paria tuntia myöhemmin peilaamassa huuliaan, että onko ne yhtään pulleammat.

Oikeasti, mitä hittoa Marika? Missä välissä mä kehitin itselleni kompleksin jota en pari vuotta sitten edes osannut ajatella? Onko se aina ollut mun mielentaka-alalla? Vai onko se syntynyt Instagramin selailun sivutuotteena? Johtuuko se siitä että mihin tahansa katsot, näet parin pulleita Kylie Jenner huulia? Loppuuko nämä toiveet ikinä, milloin jonkun pitäisi olla isompaa ja milloin pienempää.

Jo ala-asteikäiset tytöt haaveilevat huulitäytteistä, ollakseen kaunis pitää olla täyteläiset huulet ja tuuheat microbleidatut kulmakarvat.

Mutta, loppujen lopuksi se todellinen kysymys  omalla kohdallani kuuluu, tekeekö se mua yhtään onnellisemmaksi? Tekisikö pulleammat huulet mun jotenkin elämästä parempaa, ja jos, niin miten? En tee kasvoillani työtä, joten mikä olisi se hyöty? Kuitenkin mä haluan uskoa että mä voin elää onnellista elämää ihan näilläkin huulilla :D.

Älkää käsittäkö väärin, mun mielestä huulien täyttäminen on ihan ok, ja jokainen toimii aina itselleen parhaalla tavalla <3. Ja ihan vaan vinkkinä, Buxomilla on huulikiilto joka aiheuttaa lievän huulia pullistavan efektin, johon olen itse ihan tyytyväinen :). Ainakin toistaiseksi.

 

Kommentit

Henriika S.

Ihan ekaks haluan sanoa, että kiitos sun blogista! Sun juttuja on ihana lukea :) Muoti muuttuu aika varmasti taas jossain vaiheessa, sillä muistan, kun mua kiusattiin koulussa naaman perusilmeestä. Mulla on luonnollisesti sellanen vähän tympääntynyt ilme ja huulet naaman ollessa rentona sellasessa lievässä duckface-tilassa (ja syntymässä saadut jollain mittakaavalla kai isohkot huulet). Silloin toivoin, että ne ois olleet kaikkea muuta. Pasuunan soittaminen ei auttanut asiaa yhtään, mutta jos se kivi on kääntämättä, kannattaa tätä kokeilla vielä :D 100% varmasti tehoaa ja on niin luonnollista, kun vaan voi olla! 

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos <3! Ihan ihanaa kuulla!

Se on muuten ihan älytöntä että koulussa kiusataan monesti juuri niistä piirteistä mitkä tekevät ihmisestä persoonallisen ja upean. Se taitaa monesti olla kateudesta lähtöisin.

Mun täytyy kyllä hankkia tuo suukappale, se tuntuu keinolta jota uskallan kokeilla :).

siiri kiviharju (Ei varmistettu) https://siirikiviharju.blogspot.fi

Mäkin oon alkanu pohtia huulten täyttöä, mikä on vähän hassua, koska pidän huulistani. Varasin jopa ajan täyttöön ja sitten peruutin sen muutaman tunnin päästä.. :D

MarikaJohannaP
Hey girl

Tää on kyllä jännä miten nää huulet nousi yhtäkkiä niin isoksi jutuksi.

Kommentoi